Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamProblem.

mam za dużo czasu wolnego :( nie mam co ze sobą robić

Polecane posty

żałosne rozumowania - so so, poza tym to tylko Twój problem, ale prywatna rozmowa to poprawny fraza rzeczownikowa

Gość ciekawski prawiczek
Lucy Windsor skoro jesteś starą panną i nie masz męża to jesteś jeszcze dziewicą, prawda? :classic_cool:

Gość iloveubaby
"ja mam 24 lata i nigdy nie pracowałem, szczerze nie wyobrazam sobie pracować chcialbym caly czas studiowac, chodzic na imprezy , silownie i wieczory spedzac z kobietą ale wiem że to nie realne" "chetnie bym poszedł do pracy ale dla mnie nie ma pracy, taka prawda.. do tego boje sie troche " Jedno wyklucza drugie. Jesteś śmierdzącym leniem taka prawda. Chciałbyś całe życie żeby ktoś na Ciebie pracował, a kasa brała się z nikąd. Jak Ty chcesz spędzać wieczory z kobietą skoro nie masz kasy - za co byś do niej jeździł.. paliwo mam na myśli. Zresztą samochodu pewnie nawet nie masz. Żenada

Gość mamProblem.
zawsze szczery nie zrozumiałeś

Gość odwrotna strona medalu...
Heh, wiedz że po części ja mam podobnie, bo pracuj i to dużo ale jednak zdarzają mi się dni wolne, i też nie wiem co robić, głównie wtedy robię piesze wycieczki (do praczki po znaczki itp), praca poza tym nie boli, sam pracuję od 18tego roku życia, do szkoły idę dopiero p tych wakacjach. I może nie mam najlepszej fuchy ale jednak dzięki temu zdobędziesz u innych więcej szacunku. No i może jakąś fajną koleżankę poznasz. Mówię ci warto pracować, dzięki temu zarobisz na wyjścia na miasto chociażby i tam może swą lubą spotkasz (nie mam tu na myślli tylko klubów). Więc zamiast krytykować, rusz swe 4ry litery i zasuwaj raz raz raz!!!

Gość hochland
a ja tam ci zazdroszczę tego wolnego czasu :)

Gość rozbierz się i pokaż
nam fotki twojego wiadra

Gość Pomocna13
Witam serdecznie!! Proponuję współpracę z firmą Mariza, Tutaj każdy sam decyduje czy chce zająć się sprzedażą czy też pracować w domu przed komputerem i zająć się rozbudową sieci . Zadaniem naszym jest koordynacja sieci czyli pozyskiwanie klientów współpracowników , pracujemy przez internet , otrzymujemy materiały i szkolenia online jak sie tym zajmowac , wszystko krok po kroku ( działamy wspólnie , pomagamy, mamy szkolenia online ). Można też wstąpić do Klubu tylko i wyłącznie dla swoich potrzeb i mieć produkty w atrakcyjnych cenach. Jesli jesteś zainteresowana prosze o maila( strefamariza@interia.pl).Podam dalsze wskazówki :)

Gość patrycjaG1
Skoro cierpisz na nadmiar wolnego czasu to może podaruj ten czas innym ? Zacznij się udzielać w fundacjach. Ostatnio ta fundacja szukała kogoś kreatywnego i chętnego do działania i tworzenia https://www.youtube.com/channel/UCiyEjt4_Gf_PRyO50ZHuUgQ  może to dobry pomysł ?

Gość urszulkapl
A może warto pograć w tenisa, albo zapisać na lekcje gry, fajny sport, szczególnie dla kobiet, mamy w końcu swoją Radwańską, polecam przeczytać jakie zalety i wady ma ten rodzaj sportu, może kogoś to przekona http://www.ppw.com.pl/zalety-i-wady-gry-w-tenisa/

Gość typ xz czasem
jestes chujem k***a zejebeie czaaaassss

Gość gość
Skoro masz za duzo czasu, znaczy, ze za malo zainteresowań.

Gość gość
Ja jak nie mam co robić , to wchodzę na kafeterie, albo coś w tym stylu.

Gość gość
autor to typowy lewak i peezda życiowa, max przegryw