Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaarwena

czy jestem juz stara?

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena

mam juz 23 lata? czy to juz starosc? co mam zrobic jestem zalamana :( taka avril lavigne ma juz 28 a wciaz wyglada jak nastolatka i pewnie sie tak czuje, a ja mlodsza juz do trumny prawie sie szykuje...inna sprawa ze ja sie szykuje juz od 15 roku zycia...

Gość żona dżina
:D :D :D

Gość aaaaaaarwena
ciagle ktos wypomina mi wiek :O

Gość ojejeczka1
ja mam 28 i pol...

Gość cóż, pociesz się tym, że
są od Ciebie starsze, np. ja. Niebawem kończę 35 lat. Według Ciebie, już żyć nie powinnam, bo już wszystko poza mną...Może to i racja:(

Gość a może by tak odebrać
23 lata to piękny wiek. Wszystko przed tobą dziewczyno.

Gość aaaaaaarwena
dzieki Roman 🖐️ ty pewnie juz pod 50siatke...

Gość aaaaaaarwena
znajomy 30letni juz jak mialam 22 lata owiedzial ze jestem stara

Gość Gdzieniegdzie tak
Mówił mi ktoś z zapadłej wsi, że u nich 23 jak nie wyszła za mąż to stara panna, ale słyszałam to paręnaście lat temu, może coś się zmieniło

Gość roman to stary prawik
co w życiu kobiety nie miał i tylko marszczy freda pod JPG, ale to już inna bajka!:D🖐️))

Gość Gdzieniegdzie tak
Właśnie, jak mówi Roman to jest ta granica

Gość aaaaaaarwena
czuje sie stara i niedorosla, taka podstarzala nastolata...jakbym nigdy nie zdazyla byc dorosla...stara dziewczyna to brzmi jak oksymoron :D

aaaaaaarwena, nie dziękuj:):classic_cool: nieco ponad rok starszy od ciebie, tyle że ta reguła nie dotyczy mężczyzn. tak jak wino, im starsze tym..mocniej klepie :classic_cool:

Gość ojejeczka1
23 lata to juz dawno powinnas mies meza, czworke dzieci i wielki byznes, dwa fakultety i dr przed nazwiskiem

Gość aaaaaaarwena
wiadomo ze nie dotyczy :O 🖐️ z moimi obserwacjami sie to stwierdzenie nie zgadza, ale co ja tam wiem :classic_cool: no nic ide na allegro trumne zamawiac...

Gość aaaaaaarwena
"23 lata to juz dawno powinnas mies meza, czworke dzieci i wielki byznes, dwa fakultety i dr przed nazwiskiem" no wlasnie :P

Gość aaaaaaarwena
to sie powoli zamienia w obsesje...

Gość roman, ta reguła właśnie
dotyczy POLSKICH facetów. Jak wiadomo, polscy panowie za grosz nie dbają o siebie! Piwne brzuchy, straszne włosy, zęby, fuuuuuuuuj, wsiurowaty ubiór! Naprawdę na ulicy nie ma na kogo oka zawiesić:o. Czemu tak o siebie nie dbacie? Ile kobitek po 30-tce jest wciąż pięknych! Czego o was nie można powiedzieć. Jesteście oblechami, a po 30-tce dochodzą dodatkowo kłopoty z erekcją(z relacji koleżanek, które mają facetów 30+):D, a w kobiety dopiero wstępuje wulkan energii!:P Także "mała", nie martw się, bo nie masz czym! Uszy i cycki do góry!;)

Gość aaaaaaarwena
taka Gwen Stefani to ma juz 43 a jest zajebista :O

uhuu dostałem pomyjami w imieniu sflaczałych "rówieśników":O nie mam piwnego brzuszka, nie wyhoduje, nie ubieram się ekstrawagancko(tj, nie noszę szalika latem 🖐️) problemu z erekcją jeszcze nie poznałem:classic_cool:

Gość aaaaaaarwena
no to by bylo jakbys juz w tym wieku mial problemy z erekcja :D nie martw sie jeszcze kilka latek i dosiegnie cie sprawiedliwosc 🖐️

Gość cccccccccc
Chyba cię poyebalo za przeproszeniem. Masz tyle lat na ile się czujesz i wygladasz. Tylko dbaj o siebie. Ja mam 24 i niejedna małolata się nie umywa do mnie. Jestem szczupła, wysoka, zadbana i twarz też mam świeżą, ładną cerę, nawet jak się nie pomaluję (ale i tak się maluję), mam duże powodzenie u facetów, do tego jestem skromna XD To najfajniejszy wiek, bo jest się jeszcze młodym a już co nieco w głowie świta o życiu :) Chociaż jak widzę takie gadanie, to chyba jesteś odstępstwem od tej reguły.

Z takim mysleniem to faktycznie moze poloz sie juz do lozka bo tylko szybko sie starzejesz od zamartwiania. Choc przyznam mnie tez sie czasem zdarza myslec nad upluwajacym czasem i przeraza mnie swiadomosc jak ten czas szybko biegnie ( tez mam 23) Dopiero co mialam 17- wtedy poznalam swojego chlopaka, a teraz nam bije 7 lat zwiazku. Masakra. To zmusza do refleksji nad nasza egzystencja. Czas ucieka, nim sie obejrzysz bedziesz miala 35- 45- 60... i pozostana wspomnienia z mlodosci.Jak to bylo wtedy... i mysl ze wydaje ci sie jakby to bylo wczoraj. Jedyne co mi przychodzi na mysl, czemu ten czas tak szybko leci to to, ze na ziemi jestesmy tylko "chwile", jest swego rodzaju test, by sprawdzic jak sie spiszemy tu na ziemi i gdzie nas poslac potem. Piekło-Niebo Ktos mądrze napisał "Zycie to tylko chwila..."

Gość aaaaaaarwena
Ja mam 24 i niejedna małolata się nie umywa do mnie no widzisz czyli juz nie uwazasz sie za malolate 🖐️ a ja doslownie "wczoraj" bylam gowniara a teraz nagle ktos raz poz raz mowi niby zartem ze juz stara baba ze mnie :/ jessica-anastazja po smierci nic nie ma 🖐️ i to cyba lepiej

sprawiedliwość mnie dosięgnie albo i nie. myśl że ciebie pierwszą pociesza mnie w jakiś nieskromny sposób :classic_cool:

stara? ja cie prosze :D sama niedawno skonczylam 23 i nie, nie uwazam ze jestem stara :D stara bede jak przekrocze 60 lat ;)