Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...olusia...

Brzuszek w 3 miesiacu - proszę o chociaż krótka odp.:)

Polecane posty

Gość ...olusia...

hej kochane! Mam takie pytanie... czy u was też w 3 miesiacu ciąży po jedzeniu brzuch się robił taki napięty?

Gość ...olusia...
??:)

Gość ...olusia...
a może króraś z Was tego doświadczyła?:) I tak dziękuję za odpowiedz:)

Gość to zazwyczaj jest tak, że
kobieta, która wie, ze jest w ciąży ten brzuszek "widzi", reszta nie.

Gość zajście w dni niepłodne
dokładnie, ja jestem w 4 i nic nie widac dla otoczenia, czy jestem najedzona czy nie.

Gość ...olusia...
wiem ale właśnie pytam o to czy Wam także się wydawało że się robi taki napięty po jedzeniu ?:)

Gość spodziewająca się dziecka
to prawdopodobnie wzdęcia, miałam tak przez 1 trymestr, nie mogłam chodzić w normalnych spodniach

u kazdej kobiety jest inaczej ale ja jak pojadlam to mialam napiety brzuszeka teraz juz nie da sie ukryc ze jestem w ciazy a dzis zaczynam 18tc:)

Gość ...olusia...
:) Dziękuje bardzo Wam za odpowiedzi :) a czy to normalne że jeszcze w miesiacu mam plamienia i to takie nawet trochę silniejsze ? Lekarz mówi mi że to nic takiego..

Gość ...olusia...
i często mi się zdarza ze tak mnie boli lewy jajnik że aż nie mogę usiedzieć...

Gość ...olusia...
nie nic mi nie przepisał i mówi że wiele kobiet tak ma i to jest tak ze dostaje te plamienia wtedy kiedy powinien być ten okres i trwają kilka dni mocniej a później mniej

Gość ...olusia...
i takie strzępki są w nich jakby się naskórek złuszczał normalnie jak podczas okresu...

Gość ...olusia...
czyli to nie jest normalne?

Gość ...olusia...
???

Gość ...olusia...
Jest Was tutaj tyle dlaczego żadna nie chce mi udzielić odpowiedzi ?

Gość zmien lekarza
jak masz plamienia i to czasami dosc mocne jak mowisz, to ja juz bym dawno na twoim miejscu byla w szpitalu!!! przeciez moze ci zagrazac poronienie, moze masz za malo progesteronu i powinnas brac duphaston na podtrzymanie???????

Gość plac pigalll
mnie tez bolal lewy jajnik do 5 miesiaca chyba nie pamietam,ale wiem ze dlugo a co do plamien to ci nie odpowiem bo nie mialam takich problemow,ale skoro lekarz mowi ze to jest normalne,to chyba nie ma sie czym przejmowac.

Gość ...olusia...
aha... no właśnie się dziwiłam że tak mnie on boli ale teraz mnie uspokoiłaś:) a ten "okres" mam go dosyć bo jest niekiedy tak intensywny że muszę normalnie tamponów i podpasek używać :(

Gość zmien lekarza
nie ma sie czym przejmowac???? chyba zartujecie jak mowi ze ma dosc mocne czasami i to czesto - tzn nie jednorazowe itp, to powinna jechac do szpitala!!! kazde krwawienie w ciazy MOZE byc grozne (oczywiscie nie musi), ale kazde MOZE

Gość zmien lekarza
dziewczyno, nie rob sobie jaj, jedz do szpitala, niech cie zabdaja, bo naprawde, zeby nie bylo za pozno w pewnym momencie...

Gość ...olusia...
zmień lekarza - tez tak myślałam ale znajomi mi mówili że do kilku miesięcy może się tak dziać... sama nie wiem może pójdę chociaż raz po rade do innego

Gość ...olusia...
to teraz mnie nastraszyłaś i to bardzo... niestety dzisiaj już nie mam możliwości dostania się do szpitala, ponieważ mieszkam w małej wsi i o tej porze nie kursuje już żaden autobus, a męża nie ma w domu

Gość aszkaaaa
Brzucha to u mnie nie bylo widac prze 6miesiwcy. a na poczatku mialam jakby wzgety,jakby mi flaki spuchly

Gość ...olusia...
:)

Gość mama małego Filipka
w 3 miesiącu nawet nie było po mnie widać że jestem w ciąży.ja przez prawie 5 miesięcy bardzo mało jadłam bo męczyły mnie mdłości ale jak już coś udało mi się zjeść to miałam taki napięty brzuch nawet jak zjadłam bardzo mało. i miałam tak do końca ciąży.

Gość zmien lekarza
posluchaj, nie chce cie straszyc, ale chce ci uswiadomic, ze MOZE to byc niebezpieczne owszem krwawienia sie zdarzaja i czasami nie jest to nic groznego, ale KAZDE PLAMIENIE/KRWAWIENIE trzeba skonsultowac z lekarzem a najczesciej, najltawiej jechac do szpitala, bo mozna tam jakby o kazdej dobie, ale rozumiem ze nie masz jak w takim razie staraj sie lezec duzo, nie przemeczaj, i jutro do lekarza - tylko do innego niz do tej pory! byc moze dostaniesz leki na podtrzymanie ciazy, zalezy co powie lekarz, ale opisz dokladnie swoje dolegliwosci. Moze sie tez zdarzyc ze zostawia cie w szpitalu jesli bedzie powazne ryzyko poronienia, ale mam nadzieje ze nie koniecznie trzymam kciuki by wszystko bylo ok!!!!

Gość ...olusia...
Dziękuje Ci bardzo... udam się do jakiegoś jak tylko będę mogła...