Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co nimi kieruje

Jak można wrzucić takie zdjęcie na nk i facebooka?

Polecane posty

Gość co nimi kieruje

http://i44.tinypic.com/riur9e.jpg co ludzie z tego mają? Celowo nie zamazałam miejsc intymnych, bo matka też tego nie zrobiła, a galerii zarówna na facebooku i na nk nie ma zablokowanej.

Gość fdgfhrhrfhgf
Ta a potem pedofile się cieszą :|

Gość aszkaaaa
Ja mysle,ze bezmyslnosc oni widza niemowlaczka.jako aniolka bezplciowego i nie zastanawiaja sie,ze sa rozni zboczency,ktorzy ich dziecko moga widziec inaczej

Gość ks. -ks.
może ojciec pedofil, ścigać ich za to i do pierdla na 25lat

Gość Niewidoczny dla innych
Ja też mam konto na NK i FB ale takie zdjęcia w życiu bym nie dała. Owszem, daję zdjęcia swojej córci ale normalne, gołego nigdy. Zresztą nie wiem co osoba autor zdjęcia chciał pokazać ? - że ma boazerie z pokoju ?

Gość miałam dzisiaj ten sam temat
założyć bo moja koleżanka też wkleiła zdjęcie swojej córki w kąpieli gdzie widać było miejsca intymne ale nie chciałam tego zdjęcia tu wklejać. Moim zdaniem tacy ludzie nie powinni mieć dzieci :o

aaa... no i galerie mam dostępną tylko dla znajomych. Ale skoro już mówimy o zdjęciach na tego typu portalach to smieszą mnie ludzie, którzy robią sobie foty na tle swojego LDC, nowych mebli, a juz porażką dla mnie jest zdjęcie przy samochodzie i opis "moja fura"... Niedawno jedna z moich znajomych wrzuciła sobie zdjęcie domowej siłowni... żenuła :o Złodzieje tylko na to czekają ...

LCD * :P

Nie wiem, czym kierują się tacy ludzie. Mam dwie córki i żadna nie ma zdjęcia z gołą waginą. Mają zdjęcia z wanienki, ale miejsca intymne są zasłonięte pianą, a zdjęcia są w albumie w domu. Dziwię się matce tej dziewczynki. A ludzi chwalących się telewizorem nawet nie skomentuję :D

ja nawet w samych majtach lub pieluszce nie wstawiłabym zdjęcia córki ... matka tej dziewczynki jest bezmyślna.

Gość heh raczej nieee
mój rodzony kuzyn wrzucil na nk zdjęcie swojego syna rozkraczonego z siusiakiem na wierzchu. Bezmyślnośc totalna...

Gość Szyderra
Gołą waginę to raczej tylko ginekolog ma szansę oglądać :P No, chyba, że któraś ma na wierzchu???

Gość dobrze gołe wargi
sromowe i łechtaczkę oraz wejście do pochwy

Gość kitkaaaaa
Nie chciałabym po 20 latach dowiedzieć się, że moja mama wstawiała takie zdjęcia do internetu. I ktoś słusznie napisał, że rodzice robią z niemowlaków bezpłciowe istoty. To ja wstydzę się pokazywać intymne miejsca ginekologowi, a co dopiero ludziom w internecie. I nie piszcie, że jest różnica między niemowlakiem, a dorosłą kobietą

Gość hxnclkakakskamm
o Bożeeeeee !!! Gdzie ta matka ma rozum :O Bezmyślność :O A Ty dodatkowo rozsiewasz to zdjęcie. Na Kafeterii tez są pedofile

Gość takzdradzam
o fak!!!!!!!!!!!! ja tez nie ogarniam, internet to raj dla pedofili :/

Gość a ty autorko nie lepsza
zrobiłaś dokładnie to samo co durni rodzice, zadowolona?

Gość najbrzydsze sa golfy
dobrze że to zdjęcie tu wkleiła ku przestrodze dla innych głupich mamusiek:o

Gość o rany, rany!!!
a ty autorko nie lepsza " zrobiłaś dokładnie to samo co durni rodzice, zadowolona?" To nie jej dziecko i nie jej problem :O Rodzice niech sie martwia.

Gość Błagam Cię
Myślę, ze jeśli ktoś takie zdjęcie wrzucił na NK lub FB i ma galerię dostępną dla wszystkich to nie powinien mieć żadnego "ALE" do tych którzy rozpowszechniają to zdjęcie... Bym chciała to i bilboard sobie zrobie...