Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pampersyyyyyy

juz nie moge co zle robie?

Polecane posty

Gość pampersyyyyyy

przynajmniej raz dziennie moje dziecko ufajda sie kupą po pachy!potrafi tak zrobic, ze wszysdtko wypływa na plecy. chyba dobrze zakładam piluche, nie wiem co jest grane! wazy 5000g a pieluchy kupuje pampersa od 3-6 kg. wiec o co chodzi? mam go sciskac???

Gość pampersyyyyyy
uo

a moze to zalezy od pozycji ? bo moja ma plecki czasem brudne jak robi kupke u mnie na kolanach - gdy siedzi... moze cos w tym guscie ...albo zmien na te 4-9kg sa "wyzsze"...

Gość fasia
Mojej córce kupsko zaczęło się wylewać już przy wadze 4,5kg. Jeżeli używasz "Pampers" to masz za małe pieluszki.Mam nadzieję,że nie robiłaś zapasów:)

Gość pampersyyyyyy
ale wydaja sie dobre, te 4-9 nie beda za duze?

Gość pracujaca mama...
nie, nie powinny byc za duze albo za slabo sciskach. maja wejsc dwa palce (na plasko do brzuszka) miedzy brzuszek a pieluszke po zaklejeniu jej.

zmien na 4-9 kg.. beda dobre. i te z pampersa jak juz pisalam sa wyzsze - tzn wyzej pupe i brzuszek zaslaniaja :) przynajmniej te premium care :)

U mnie było podobnie, mały waży również 5kg. pampersy mnie ,,zawiodły,, jak nie kupa na pleckach to zasiusiane body. Zmieniłam pieluszki na libero i już nie mam takich ,,atrakcji,, poza tym są grubsze i jak dla mnie oryginalne pampersy są przereklamowane. Ps. ja zostaję przy libero,tym bardziej że nam odpowiadają.