Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On łysiejący

Łysieję - więc to koniec z kobietami

Polecane posty

Gość On łysiejący
tak naprawde to podobaja mi się chłopcy, ale boje się przezwiska pedał.:O

Gość łysy szczęsliwiec
łysieje 50% męskiej populacji, zaczyna się to w róznym wieku. Na poczatku to jest spory szok i problem, sam to przechodziłem. Na pewno kogoś z takim obawami jak autor wątku nie mozna nazywać peezdą, bo to normalne w sumie obawy pojawiające się automatycznie jak zaczynaja wypadac włosy. ja wypadające włosy zatrzymałem, w salonie fryzjerskim zakupiłem chiński specyfik na bazie ziół morehair pilatory. Bardzo mi pomógl i miałem spokój z włosami. niestety zmieniłem miejsce zamieszkania i 500km dalej juz tego nie mieli i znów wyłysiałem;/ teraz jestem z tym pogodzony i akceptuje siebie jaki jestem, atrakcyjny dla mojej żony jestem ciągle, przynajmniej tak mówi i chyba o to chodzi w zyciu a nie o tuzin studentek latajacych za ciachami;)

Gość Lysol30
Mam 30 lat. Mocno łysieję. Z przodu spore zakola i przerzedzone włosy, z tyłu nieduże łyse kółko. Od kilku lat golę głowę codziennie na gładko, razem z twarzą, z pianką. Czy to może być dla potencjalnych pracodawców problem? Niedawno straciłem pracę i muszę szukać nowej. Czy może lepiej zapuścić krótkie włosy? Dodam, że byłby to dla mnie duży ból, bo nie wyobrażam sobie łazić jak dziad z przerzedzonymi resztkami włosów

Gość Joooolietka
Ty łysy przestań biadolić tylko weź sie za siebie :) zadbany ale łysy moze byc bardzo ok- przykłady Zdjecia wyzej :d badz facetem zacznij od tego

Gość łysyByłema
bzdury piszesz ;p wejdz sobie gosciu na http://lysyproblem.pl/ poczytaj troche na temat zanim zacznisz zowu pisać bzdury, mamy 21 wiek wiec wszystko jest mozliwe oczywiscie dla chcącego nic trunego plus suplementy i lecisz na przód :)

Gość fghjkk
U mnie lysy lub lysiejacyc tez nie ma szans..to obrzydliwe....facet musi miec wlosy

Gość Majka895474
.

Gość bushshshaskado
Łysy facet jest obrzydliwy? Hahaha ciekawe co w tym takiego obrzydliwego? Skóra jest obrzydliwa? Zresztą podobno za 2-3 lata mają już rozwiązać problem łysienia. Naukowcy potrafili na jakiejś łysej myszy, działając jakoś na komórkach, wymusić pojawienie się nowych cebulek i włosów. Ale ja bym się tym nie przejmował. Sam się strzygę na minimum i uważam że to lepiej, bo wyglądam jak facet a nie dziewczynka. Jakbym zaczął łysieć to zacząłbym golić się na zero i też nie byłoby problemu. Jakoś nigdy na brak powodzenia nie narzekałem. Boże co tak współczesna kultura zrobiła z ludzmi... facet ma być jak księżniczka... haha te pedałki co to dzisiaj nazywane są przez większość kobiet ciachami to przy zmianie płci mieliby niewiele pracy bo nawet przy dobrym makijażu facet wyglądałby jak dziewczynka

Gość bushshshaskado
i ja bym uwazal na waszym miejscu jezeli bierzecie te rozne tabletki ktore oczywiscie nie dzialaja (moga co najwyzej zatrzymac wypadanie) z tego co wiem to one hamują produkcje testosteronu czyli libido spadnie jedyna opcja dla głupich desperatów to przeszczep ale i to nie jest warte

Gość prawictwo gustu
i po co ten temat ? dowartosciowac sie chcesz? przeciez wiadome, ze zleca sie kobity i beda pocieszac, a w zyciu i tak co innego sie okaze. Nie miej nadziei bo to bolesne :o

Gość ja mama
no co wy panowie, łysi aż parują testosteronem, czyli są bardziej męscy i podobają się nie jednej kobiecie . Ja też lubię łysych i namawiam mojego pana żeby się krociutko strzygl.

Gość bushshshaskado
Dokładnie. Jak ktoś łysieje w młodym wieku to jest to znak że testosteronu jest w nim od groma. Hmmm to mogłoby nawet tłumaczyć dlaczego spora cześć młodych łysych facetów ćwiczy na siłowni i jest taka agresywna. Tłumaczy tez zachowanie niektórych kobiet które szaleją za młodymi, łysymi przypakowanymi facetami.

Gość madziatakajedna342
prawda jest taka ze to nie jest wazne dla kobiet ile masz wlosow my niejestesmy zrokowcami jezeli chcesz dobrej rady to zaopatrz sie w dobre perfumy kobiety zwracaja uwage bardziej na zaach niz wyglad wiem bo sama jestem kobieta wiec sie nie martw seeeerioooo nie o to chodzi no i wazne zebys mial cos do powiedzienia jezlei nie jestes wulgarny i glupi nie ma probelmu pozdrawiam

Gość G.o.ś.ć
Ten problem jest do naprawienia. Wyjedź za granicę, zarób i zrób sobie przeszczep, choć nie wiem czy to jest takie konieczne, ale skoro mówisz, że to cię tak boli, to zrób i po problemie. Masz przykłady osób z życia wziętych, którzy tak zrobili.

Gość bushshshaskado
ale przeszczepy nie sa idealne rooney sobie zrobil i wyglada jak pedal z tymi wlosami bo nie pokryly mu calej glowy a tylko kawalek daj sobie spokoj z przeszepami i bawieniem sie w takie rzeczy

Gość bushshshaskado
heh patrze a ten temat ma juz prawie rok :D autor pewnie juz tu nie zagląda a my piszemy do niego jak idioci :D

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
Łysa pała to nie jest tragedia u faceta ale jest warunek MUSI MIEĆ ŁADNĄ TWARZ i WYSPORTOWANE CIAŁO !

Gość kobiety lubia dawac
kosza lysym

Gość healtsmennn
Nie płacz tylko wbijaj na http://lysyproblem.pl/ zamów sobie Vivi combi i przestaniesz łysieć, wiem bo sam to przeżyłem he.

Gość nie przesadzaj, wiadomo mając
włosy masz większy wybór, zawsze możesz się ogolić na łyso zobaczyć że Ci nie pasuje i wrócić, ja lubiłam zawsze dłuższe nieco u facetów, ale w życiu nie o czuprynę chodzi tylko o coś więcej. więc wolę cały tort, nawet jeśli nie ma tej przysłowiowej wisienki bo co mi po samej wisience u innego? kazdy ma jakieś kompleksy, problemy czy choroby, ale dostając obsesji na ich punkcie i uważając że to one determinują nasze życie sami sobie je niszczymy tak naprawdę

Gość czasem lysienie odbiera
komus cala urode

Gość offerma
a ja jestem łysym skurwysynem :D

Gość nie przesadzaj, wiadomo mając
tylko tak się wydaje na początku, później ciężko sobie kogoś wyobrazić jako niełysego w życiu może zdarzyć się tysiąc chorób czy wypadków które serio odbiorą urodę i co? i wtedy to oznacza koniec? nic tylko strzelić sobie w łeb? Wy też możecie chcieć by partnerka miała średnie piersi a się okaże że ma cytrynki, i ją skreślicie wedle waszego toku myślenia? i wracając do tortu, czy jakiegokolwiek innego dania, brak paru dodatków nie sprawia różnicy ale brak podstawy powoduje że niewielu chętnych do zjedzenia tego będzie. a marudząc, użalając się itd zabieracie sobie ową podstawę na którą się zwraca uwagę

Gość jezeli facet skresla kobiete
z tego powodu ze ma za male piersi to nawet lepiej dla tej kobiety mozna przekreslac faceta za to ze jest za niski lub ze ma za malego penisa (mnie przekreslano z tych dwoch powodow 10tki razy) albo ze jest brzydki ale nikt nie przekresli czlowieka dlatego ze jest lysy a jak to zrobi to dobrze dla nas

Gość wlosy sa od wzrostu
wazniejsze u faceta

Gość łysiuuutkoByło
Mi siostry mówiły że jak będe dalej łysiał to w końcu zostanę huliganem... przestraszyłem się tego i wyczytałem na http://lysienielecZEnie.com.pl że jest bardzo dużo skutecznych środków do walki z łysieniem, no i zainwestowałem w siebie żeby nie był łysym ;p

Gość słodka rodzynka
he, he ... a ja dla takiego łysego, piegowatego, z lekkim brzuszkiem, góra 170 cm - prawie straciłam głowę ;) ale miał coś takiego w oczach, sposobie bycia, że ...paraliżowało :D I gdzie się pokazał baby głupiały młode i stare :D Kojaka - oglądałeś ;) wiesz ile bab się w nim kocha do dziś ;)