Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truflowy_Am@nt ;)

Romantyczka, Nimfomanka... jaka kolwiek, aby była żywa:P

Polecane posty

Mnie śmieszy razy 2, znam bardzo podobna babke... jak się kłóciłyśmy dostawałam maile na 4-5 stron udowadniające że jej wybryk/błąd to moja wina :) awantura trwała tak długo jak odpisywałam. czasem 2 miesiace heheh Żarty się skończyły jak mnie budziła o 03 aby się upewnić że czytałam jej maile :|

Gość kuntaKinte23
Belinda17 Tobie na pewno odpadają bo masz sztuczne :o:o:o a jeżeli nie i aż tak napalona jesteś by szukać na kafeterii to poka:classic_cool:

Gość kuntaKinte23
Nie popsułem mu zabawy :o:o Uratowałem jego cnotę powinien dziękować ze szczerego serca

Eey ludxie, zachowajcie odrobinę czlowieczenstwa i wyluzujcie. Mowię Ci, ze jestem kobietą, Ty nie wierzysz- to okay, wcale nie musisz. Ale dlaczego i jakim prawem mnie obrazasz? Ile Ty masz lat? Ja jestem gowniiarą ale przynajmniej chcę się dogadac, a Ty? 30kilku letni facet i szukasz guza.. Daj spokój, słonko.. Szkoda czasu na klotnie.. Zresztą, cycki wcale nie sztuczne ani nie duze.. Jak Ci kiedys przejdzie to mozemy przejsc na priv i się przekonasz ;) Znikam stąd hey

Gość kuntaKinte23
Belinda17 :o:o Ja jestem wyluzowany a ty szalejesz, tak jakbym cie zdemaskował :o:o:o

Gość kuntaKinte23
Belinda17 przepraszam pani obrażalska :o że cie obraziłem :o nie chciałem 🌼:P idz spać napalona nastolatko

Gość kuntaKinte23
Aż mam wyrzuty:o

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
tej po huj sie dowalacie do belindy.. nawet jak jest napalona to chyba nic w tym zlego

Gość kuntaKinte23
:o:o idz desperacie na bidet czy inny zbiornik.pl bo żal mi cie :o:o

Zaiste.. ;) Przerwa na kawęy ... Buu! Aa w sumie to nic takiego, kłócimy się, jak mniemam?;D

Gość kuntaKinte23
kłócimy.... skończyło się na pokazywaniu czegoś przez napalona nastolatkę która nie pokaże bo nie ma czego :o:P

doczytałam już . A swoją drogącóż dziwnego że nastolatka napalona jest? A skoro tak chce cie pokazywania to sami pokażcie jej najpierw to się dziewczyna może ośmieli :p

Daj mi maila, slonko to Ci pokazę bardzo chętnie.. Nie mam zadnych zahamowan w tej sprawie.. Chyba jakas część mnie jest ekshibicjonistką ;)

Gość kuntaKinte23
:o Belinda17 poka tutaj :P skoro zahamowań nie masz

Gość kuntaKinte23
:P :) wymiękasz czy ptakiem się bawisz:D:D:D🖐️

Tutaj to nie wiem jak się wrzuca zdjęcia, szanuję się na tyle zeby nnie pokazywac się milionom osob .. Ale Ty mnie kręcisz, krnąbrni chlopcy to cos, co lubię ;P

Gość kuntaKinte23
Na co czekasz :o.... nie rozdaje maila byle komu :-P :) więc wiesz, no i nie jestem po 30 :o:o... mam 23 :-|