Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnowłosyNikt

Jestem frajerem..

Polecane posty

Czuje się żałośnie. Nie potrafię zagadać do dziewczyny... Gdy widzę jakaś fajna dziewczynę czuję ochotę aby z nią porozmawiać, ale i tak po chwili tchórzę i spuszczam wzrok...

Gość Niech zgadne...
Interesuja cie tylko te piekne, a przecietniary olewasz.

trudno. Z tym da się żyć. Niekażdemu jest pisany związek. Lepiej poświęc się pracy i zwykłym znajomym.

A wiesz co jest tego powodem ? Ja osobiście jeśli widzę, że ktoś się na mnie patrzy to podchodzę i zaczynam rozmowę (bo faceci właśnie sie krępują ?). Ale nie warto być tchórzem bo przyszla żona może być obok Ciebie ;)

Gość miesiączka
jeśli Cię to pocieszy ja jestem frajerką :)

Nie, interesują mnie wszystkie dziewczyny które mnie w jakiś sposób zaciekawią swoją osobą. Nie zwracam dużej uwagi na to jak dziewczyna wygląda... Wiem o tym, że mogę nie znaleźć dziewczyny. Ale ja naprawdę nie wiem co mam zrobić. Gdy chcę zagadać to po prostu ogarnia mnie bardzo mocne uczucie strachu. Serce mi bije jak oszalałe, zaczynam się pocić... :(

Biedny :( A może swoją ukochaną poznasz przypadkiem ? Ja np. pomyliłam jedną cyfrę w numerze i poznałam jakiegoś kolesia :p Niestety mieszka daleko ale jest spoko i nawet nie wiele starszy.. Mogę wiedzieć ile masz lat ?

Już nie raz próbowałem, kilka razy dałem radę coś tam powiedzieć, ale i tak nic z tego nie wyszło a ja miałem wrażenie że zaraz mi serce wyskoczy. Mam 19lat i czuję się bardzo ale to bardzo żałośnie...

Gość kosmopolitan
z wszystkimi kobietami tak masz masakra czeka cie samotne zycie

Niestety zdaje sobie z tego sprawę, co jeszcze bardziej mnie dobija. Ponieważ jestem osobą dosyć uczuciową. Pomału zaczynam popadać w depresję, i staje się coraz to bardziej wściekły na siebie...

Gość zepsula mi sie klawiatura
jak to naprawi.Powaznie

Gość Nie martw się :)
Kiedyś trafisz na swoją Frajerkę, spojrzycie na siebie i coś się odblokuje. Każdemu jest ktoś pisany, nic na siłę, będzie dobrze - obiecuję ;)

Gość Ftyjkigvcdshuythjiu
Mowi sie trudno.