Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja45677

Czy za dużo dziś zjadłam?

Polecane posty

Gość alicja45677

śniadanie- 2 kanapki ciemnego pieczywa z masłem i serem białym almette 2 śniadanie- to samo obiad- pierogi ze szpinakiem i cebulką wieczorem- jogurt z musli, jabłko i kaszka manna (gorący kubek) 3 kawy czarne ze słodzikiem i herbata z cytryną co sądzicie? czy za dużo jem?

Gość tkwię tu a czas leci
sporo, za dużo kawy, a gdzie woda ja pytam? i po jesz jakieś sztuczne kubki? to sama chemia:(

Gość dwfegt
na drugie sniadanie moglabys owoca zamiast chleba. na kolacje tez mi sie wydaje troche duzo. ja nie jestem na diecie a jem duzo mniej. ale rozumiem, ze sie nie odchudzasz tylko tak sobie pytasz dla porownania?

Gość alicja45677
na kolacje dużo? jogurt, jabłko i kaszka manna??? myslałam że mało jem:/

Gość alicja45677
myślałam że jest ok skoro nie jem słodyczy, tłustych potraw itd

Gość dwfegt
moze objetosciowo wydaje ci sie malo, ale kalorycznie. ja nie dalabym rady tyle zjesc na raz. no ale ja mam maly zoladek.

Gość O ja...
Weź ich nie słuchaj...normalnie jesz. Z jednym się zgadzam, po co ta kaszka?! Toż to sama chemia.

Gość alicja45677
ale co tu jest kalorycznego? jablko? jogurt? kaszka manna ma tez niewiele kalorii, kanapki sa zdrowe bo z ciemnego pieczywa i serek bialy, a na obiad musze cos zjesc porzadnego, nie zalamuj mnie:/

Gość alicja45677
kaszka to moja mala slabość:/, uwielbiam ją:P wole ja zjesc niż slodyczami sie zapychać:)

Gość dwfegt
odchudzasz sie czy nie? bo jesli nie to jesz normalnie, ale schudnac na takim jedzeniu sie nie da. jesli sie odchudzasz to napisz wzrost i wage, wtedy bedzie mozna ocenic zapotrzebowanie organizmu na kcal.

Gość O ja...
Do dwfegt....jak Ty DUŻO mniej jesz to chyba nie jesz nic. Laska je normalnie, co ma powietrzem żyć. Do autorki-kaszka ma dużo kalorii.

Gość nie nie zjadlas duzo
ja jem wiecej ;) Przy mniejszych ilosciach bym padla trupem z glodu ;)

Gość alicja45677
kaszka ma 181 kcal (na opakowaniu) nie jest to malo ale tez nie jest tragicznie, nie odchudzam sie, 168wzrostu i 54kg, al mam tendencje do tycia, i wolalabym nie utyc, a przez zime zebralo si tu i ówdzie:)

Gość dwfegt
na sniadanie jem platki fitness z mlekiem, na obiad dzis dwa kotlety mielone w sosie slodko-kwasnym z ryzem a na kolacje kromke chleba razowego takiego z foremki z serkiem almette i do tego herbata. pomiedzy posikami nic innego, jedynie troche wody wypilam.

Gość fdsgdsfgdfgfdgdg
chyba was pogielo ze duzo zjadla, same anorektyczki chyba tutaj dzisiaj siedza,jak dla mnie to za malo zjadlas

Gość dwfegt
nie zjadla za duzo jesli nie jest na diecie. dla zdrowia jedynie wiecej owocow, np. zamiast kanapek na drugie sniadanie dwa owoce i tyle.

Gość Ty dwfegt za to
wpierniczasz ogromny obiad, jak gornik :O Dwa kotlety? Autorka dobrze robi, wiecej posilkow, a lzejsze rzeczy, a nie napchac zoladek raz dziennie az do pekniecia, ble :O

Gość wydaję 60 zł miesięcznie
ja zjadłam dziś koktajl z ćwiartki gruszki i skórki od banana, no i wody z kranu do tego 3 fistaszki razem ze skorupkami. mój dzienny budzet to 2 zł na jedzenie ale i tak uwazam ze to duzo dlatego uwazam ze powinnas jesc mniej bo to burzujstwo jesc tyle co ty

Gość dwfegt
nie wiem, jakie ty kotlety w domu jesz ale moje przypominaja raczej klopsy a nie kotlety, tzn. sa wielkosci pilki golfowej, a jesli uwazasz, ze miska platkow na sniadanie czy kromka chleba na kolacje to duzo to hmm...podejrzewam, ze sama/sam wpierdalasz na potege :P

Gość nulemiliniana
malo zjadlas

Gość ja jem wiecej od was wszystkic
h. nie chwale sie, tylko stwierdzam :P przed wyjsciem do pracy jajecznica z 3 jajek, do tego kromka chleba z maslem. w pracy 4 kanapki: 2 z zoltym serem, 2 z szynka wedzona albo karkowka pieczona. w domu obiad - dwa schabowe albo 2 duze udka, sporo ziemniakow z sosem, surowka. kolacja to budyn z pol litra mleka albo 2-3 kanapki. do tego w ciagu dnia lubie pogryzc kabanosa albo wedzona szynke w plastrach i owoce. waze - waga stala - 62 kg przy 168 cm. pracuje w biurze, czasem troche pochodze, ale glownie przy kompie. jestem kobieta i nie lubie cwiczyc :P

Gość dwfegt
gratuluje metabolizmu :)

Gość g34rthr
to faktycznie masz sie czym chwalić, jesz jak świnia i dlatego tyle ważysz:/ masz nadwage!! do autorki-jesz normalnie, a nawet troche mało