Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjahjxxh

______________________te szmaty

Polecane posty

Gość jjahjxxh

pan jak karze te prostytutki i zadaje im ból fizyczny i psychiczny to jest w siódmym niebie :). tak - lubie patrzeć jak te szmaty płaczą i jak jest im bardzo przykro i jak sie boją suki.

Gość gfrhfr
same chcialy byc szmatami, bo prostytutka to nic innego jak wor na sperme i szmata do [podlogi

Gość jjahjxxh
dobrze jest przekonać do siebie suke, kupić jej prezenty galante i z jej jareckimi nawijać a tak po 3 - 4 miechach spuścić szmate i karać i poniżać ją wtedy. tak żeby jej było bardzo przykro i coby płakała. tak - wtedy jest dobrze i wtedy pan ma satysfakcje gwarantowaną.

Gość HMS..SVSS..Petard
Hehehhh. Jesteś prymitywny ja wóz mongolski, durny jak but, i najnormalniej w świecie niedorobiony. Najlepsze jest jednak to, że masz prawo żyć. Tacy jak ty też są potrzebni, pomimo tego, że znaczysz tyle, co nic i jesteś malutki jak ta oto kropka: . _______________________________________________________ Teraz możesz sobie spokojnie: poużywać, czyli w swoim mniemaniu naubliżać a nawet poprzeklinać. Jak już skończysz to przeczytaj raz jeszcze pierwszą część mojej wypowiedzi

Gość jjahjxxh
ja mam swoją kulture dużą i mam swój rozum. tak - dobrze jest wtedy jak się ze szmatą buja i ona jest pewna że pan jest zabujany w suce i że ją kocha bardzo a wtedy ona jest karana i poniżana i wtedy suka płacze.

Gość jjahjxxh
dodam - ja mam nawijke obcykaną. tak temat zapodaje coby ją do siebie przekonać. jak suka pusta lubi np zwierzaki i je np ratuje to pan też to robi wtedy ale tylko do czasu. później pan lubi skowyra na kujawiak wziąźć i rekorda zrobić i do szmaty wysłać jak on jest karany i jak skrzeczy bo go bardzo boli i piszczy. i wtedy jej jest przykro bardzo i prostytutka płacze wtedy a pan ma ubaw duży.