Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścieeeekłam się!!!

Jeszcze nigdy w życiu nie wstydziłam się tak za dziecko jak dzisiaj!!(4 lata)

Polecane posty

lalonaa To raczej twoje myslenie jest do chrzanu :/ Myślisz, ze dziecko w 5 min zapomina, ze nawywijalo ? Poza tym w sumie tylko raz mialam taką sytuację, że dostala klapsa po czasie, kilka razy w domu od razu po fakcie. Ale tak jak pisałam, mam teraz grzeczne dziecko, na które widocznie to podziałało. A ty swoich dzieci "klapsować" nie musisz ... niech ci włażą na głowę i robią wstyd przy ludziach ...

Gość Korneelinki mama
Ehh, u nas to wszystko też było spowodowane chyba chorobą :( . Mała dzisiaj w nocy obudzila się z gorączką i bólem gardła,jak sprawdziłam gardło to już ma całe migdały w ropie- angina . Masakra i dzisiaj znowu do lekarza po antybiotyk :(.. Jej zachowanie pewnie też było tym spowodowane,bała się,że może znowu dostanie zastrzyk :( . Teraz ona w końcu już usnęła,a ja piję już dzisiaj 2 kawę :O

Gość Właścicieeelka labradorki
O no to niewesoło macie. I co będziesz szła dzisiaj z malą do lekarza znowu? Może lepiej zamówić wizytę domową? Angina ropna to strasznie bolesna,nie dziw się jak mała przez 2-3 dni nie będzie chciała jeść,nie naciskaj na nią .

Gość Korneelinki mama
Nie,dzisiaj chcemy zamówić wizytę domową,żeby oszczędzić jej i nam stresu . Ale mała obiecala,ze dzisiaj już będzie grzeczna. Eh,ale znowu antybiotyk dostanie :O Mam nadzieję tylko,że nie będzie konieczności w zastrzykach. :(

Nie przesadzaj autorko :) w końcu to nie Ty odstawiałaś cały ten cyrk tylko dziecko :) ja też kiedyś najadłam się wstydu, kiedy moja trzyletnia wtedy siostra w McDonaldzie obrzuciła frytkami obcego faceta bo jej się nie spodobała zabawka :p myślę że każdemu, kto ma dziecko albo opiekuje sie dzieckiem przynajmniej raz w życiu zdarzy sie taka krępująca sytuacja