Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArkadiuszHmn

Problem z dziewczyną HELP !

Polecane posty

Siemka mam problem .Jestem z Wiki od 2 miesięcy i ja się nie znam na kobietach i sam nie wiem czemu ona ze mną jest.Narazie przytulamy się całujemy i nic więcej.A dzis po szkole oznajmiła mi że chciałaby wspólną kąpiel ze mną.I tu problem ja nie wiem czy sie jej spodobam fizycznie dziewczyny zawsze sa ładne a ona ma świetne ciało.Ja jedynie jestem chuderlak nieopalony i najgorszy problem z moim fredem.Nie strzygłem go bo mi nigdy nie przeszkadzało a mam na nim włosy około 2-3 cm :( I jeszcze to że przeciez jak ja z nią wskocze do wanny to wzwód murowany a to troche przypał i boje sie ze wszystko spieprze :((

Gość kajsdajsdasd
chciałabym miec TYLKO TAKIE PROBLEMY ;)

Tak, zdecydowanie ona idąc z Tobą do kąpieli nie spodziewa się wzwodu. Przystrzyż kłaki i idź. To jest kobieta, patrzy na Ciebie inaczej, niż Ty na siebie [tu 2 strony psychologicznego bełkotu], nie bój się i idź. Masz na zachętę: http://www.youtube.com/watch?v=6L3B_teYYXU

Naprawde fajnie że macie sie z kogo posmiac ale mnie to wcale nie bawi.Wy napewno macie doswiadczenie a moje zwiazki nie byly udane.ona jest super a czuje ze jutrzejszy dzien bedzie beznadzieja :(

Hahah danke ;p Nie no powazka przystrzyc sie sprobuje musze jedynie maszynke zawinac no ale dobra ujdzie.Najgorszy ten wzwod czuje sie jak pipa a nie chlopak ja chcialbym sie poprzytulac z nia i ona pewnie tez a ten wzwod jest bankowy na sama mysl robi sie ciezko :( I nie wiem jak ona na to zareaguje pewnie pomysli ze mnie jakis erosoman :(

Przestań stary, po prostu wyloozuj. Jak Cię wyśmieje znaczy, że tępa bladź. Proste. Nie masz się o co martwić, tylko się ciesz, że jutro będziesz miał tak fajny dzień ;)

śmiałam się z tego że myślisz że ona się chce z tobą wykąpać tylko więc się nie dziw

Gość kajsdajsdasd
ulżyj sobie przed spotkanie, powinno pomóc;)

Ale ona nie chce nic więcej oprócz kąpieli powiedziała że chce sie ze mną zbliżyć bardziej mnie poznać a o seksie nie ma mowy a mi to jakos nie bardzo bo sam wiem ze jestem za młody i wole poczekac

No to nie będzie seksu. Chociaż czuję, że emocje i tak zrobią swoje. Po prostu daj sprawom płynąć i tyle. Nie zakłócaj swojego Tao. :D

Ja sie nie raz napaliłem i jej pupencja jest moim marzeniem ale nie chcę być 17-letnim ojcem czy coś w tym stylu . Już wole poczekać ;) Ale powaznie myslicie ze ten wzwod nie zrobi na niej złego wrazenia ? Bo ja sie boje co ona sobie moze pomyslec

"Bo ja sie boje co ona sobie moze pomyslec" "Widać, że cholernie mu się podobam i ma na mnie ochotę"? :P (pac, pac, pac po główce)

A czy pomyślałeś o tym-by zamiast tego robić coś innego? to dość intymna sytuacja.nie musisz się na to godzić przecież. a tak na spojrzenie z jej strony-jeśli ona\ chce tylko Ciebie sobie obejrzeć-to nie jest całkiem bezinteresowna.może coś więcej chcieć.może Cie olać. nie lepiej robić to na co masz ochotę a nie to na co ona ma ? podniecenie to jedna sprawa-ale jakoś mam wrażenie-że ona Ciebie-jakkolwiek to nie zabrzmi-sprawdza???

Gdyby tak było to fajnie ale ja mimo to się boje to takie moje lol nawet nigdy mnie tam nikt nie dotykał oprócz mnie a z nią wspólna kapiel ja jestem w szoku może sie napic dla odwagi

Dobry pomysł, może postaw na swoim - coś innego zrobić. :D

Może boi sie ze jestem dziwaczny skad mam wiedziec ^^ Nie mam nic przeciwko kąpieli bo lubie sie z nią tulic ale najgorszy ten moj fredek cholerny to jak isc gdzies z drugim nieobliczalnym kolega ;( A z tym obcenianiem to kit ja też sobie ją obejrze ;P

A, jeszcze jedno. Seks to nie tylko penetracja pochwy, nie każda jego forma grozi zaraz ciążą. Podczas takiej kąpieli wiele może się wydarzyć. :D

Garry... czy Ty wierzysz,że dwoje młodych napalonych ludzi,ciekawych......itd...zakończy na samej kąpieli?:D:D:D......................

Hmm mówisz o obciaganiu? Ciekawie sie robi ale skad mam wiedziec ze ona nie ucieknie jak tylko go zobaczy

Oczywiście, że nie wierzę. Mówię tylko, że są różne formy seksu, nie tylko czysta penetracja. I nie do niej musi się wszystko sprowadzać.

No chyba, że Arek jest rycerzem Jedi i w pełni kontroluje swoje emocje i swój miecz świetlny. Wtedy faktycznie do niczego może nie dojść. :P

Gość Kasienka_Kasienka
Przypał to bedzie jak wskoczysz z nia do wanny i wzwodu nie będzie!!

Garry.. powiem Tobie coś.. ja wiem,że są inne czasy... inaczej patrzy się na pewne sprawy.. ale nim nauczyłam się obciągać-łatwiej było iść na całość..a to już zobowiązuje;):D:D

No ale ja tych dwóch przemiłych osób nie znam. To co będę osądzał.

Garry.. ja nie osądzam-bo nie mam prawa nie mniej z perspektywy mojego życia seksualno -uczuciowego wiem,że warto myśleć przed!! niż po...;)