Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macho3456

Kobiety są tylko do seksu

Polecane posty

Gość Macho3456

Po prostu są gorsze. Tylko ruchać i wychowawywać nas, mężczyzn. Po co kobiety na tym świecie?

Gość Foxi Asso
Hm. Pomyślmy. Może żebyś mógł żalić się na nie na kafeterii?

Gość Maciek $
gdyby nie kobieta to TY chuuju bys sie nie urodził

Macho, moja znajoma podziela mniej więcej Twoje zdanie, lecz w drugą stronę, a zamiast wyzywać od chujów, bywa bardziej pomysłowa, nie zaś prostacka i pusta. Ostatnio powiedziała mi tak: "Wiesz, M... facet to wielka, irytująca narośl na penisie. Dlatego podziwiam kobiety, które są w związkach, bo dla 60 gram mięsa nie warto trzymać całego wieprza!". Bądź co bądź, uśmiałam się. =D

Gość łopatologwielki
o racja racja narośl

Gość Macho3456
Do Maciek $: Racja kobiety są tylko do rodzenia nas Facetów. Koniec kropka.

Gość Macho3456
Nelvaana: To podziela czy nie podziela? Jestes niezdecydowana jak każda kobieta. Koniec kropka.

Gość Paweł88
A jak się kobiety rozpiszą zaraz.... to panowie mamy ciągle te same teksty, jak co do czego to tylko iskrzenie, bajer, wygląd, kasa, jest w tym wszystkim cierpienie tych wszystkich pracowitych i uczciwych chłopaków i mężczyzn że ogól kobiet (poza chwalebnymi wyjatkami) ma takie preferencje a nie inne. Ale jest też dużo humoru. Z kobiet, z ich mega rozdmuchanych ego, z niesamowicie wyolbrzymiałych wymagań co do mężczyzn. Z ich zawyżonego mniemania co do swojej urody. Z ich nierealnych pragnień łączenia w ich umysłach dyskotekowych bawidamków z czułymi, wiernymi i odpowiedzialnymi meżczyznami. NAjśmieszniejsze jest to że jak się spotykaja kobiety to wzajemnie o sobie potrafią takie kłamstwa mówić: że świetnie wygląda, że świeża, że by się martwiła bo będzie dobrze, że na pewno się ułoży, że ona jest dobra tylko natrafiła na łajdaka, że zasługuje na porządnego faceta (hahahahaha), że jest świetna w tym co robi, że każdemu błędy się zdarzają, itp itd. Ja nie wiem czy one w to wszystko wierzą co same sobie mówią. Ale popatrzmy kto ogląda te wszystkie mydlane opery i telewizyjne seriale gdzie wszytsko od A do Z to kłamstwo, fikcja, scenariusz wymyślony sztucznie. One wiedzą że to pic, ale uwielbiają być okłamywane, uwielbiają same się okłamywać. Tym żyją. Nie są wcale skomplikowane, wszysctkie w swojej biologicznej istocie mają pewne cechy wspólne, nie dajcie się nabrać.

Gość Macho3456
Podobają mi się te słowa

- Już 6 raz facet mnie zostawił, faceci to są jednak chuje, zostanę lesbijką - Mhm, a gdzie go poznałaś? - No na imprezie takiej jednej - A pozostałych? - No też na imprezach, ale o co ci chodzi? Autentyczna rozmowa z moją koleżanką. Właśnie - o co mi chodzi... Szukaj diamentu w szambie i gówno znajdziesz. Tyle ode mnie. :D

:D:D:D:D Najbardziej podoba mi się ,,do seksu sa po prostu gorsze. Tylko ruchac i wychowywać nas mężczyzn'' Nie macho a pedzio z ciebie!:P

Garry ja poznałam swojego po imprezie, zaczęliśmy od łóżka i jest jak dotąd mój najtrwalszy związek.:P

Gość Macho3456
Nie wiem skąd koleżanki takie wnioski wyciągają - widocznie nie miały dobrych ocen z polskiego języka. No a co do łóżkowych związków to potwierdza tylko wiatropylność kobiet :)

Gość prezent dla ..................
najbardziej żałosny temat na świecie. skoro kobiety nie są ci potrzebne, jak już tylko do seksu to znaczy ze jesteś gejem. prawdziwy facet tak nie powie o kobietach, tylko je szanuje.

Gość Macho3456
Są potrzebne do seksu i gejem nie jestem :)

Każdy 100% facet wie, o tym, że kobieta jest największym skarbem, który może go spotkać na tej ziemi. Bez serducha, nie ma po co żyć.

Gość Macho3456
koleżka11: Czy Ty jestes ogołem facetów?

Macho3456 Są potrzebne do seksu i gejem nie jestem współczesnym kobietom faceci własciwie tez tylko do s seksu ;) aaa i do reprodukcji :classic_cool:

Gość Macho3456
No zgadza się tylko do reprodukcji, to wszystko tylko potwierdza wiatropylność kobiet :(

i waszą meską bezużytecznośc ;)

Gość Macho3456
Kobieto, przebieg historii świata jest dzięki mężczyznom :) Nauka, wynalazki, i tym podobne.

tylko patrzec jak dyskusja zejdzie do odwiecznego pytania bez odpowiedzi co bylo pierwsze jajo czy kura? 😴

Tam, gdzie do głosu nie były dopuszczone kobiety. Sparta - nazywane miastem kobiet, gdzie doskonale sobie radziły na przykład, bo faceci siedzieli w koszarach przez x lat. Wystarczyło dać im wolną rękę ;)