Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

japierdole22

moja dziewczyna się zmieniła

Polecane posty

Witam. Ze swojądziewczyną jestem od 2 miesięcy. Na początku było super. zawsze usmiechnięta, wesola przy mnie. Bardzo sie starała. Nawet gdy jeszcze nie bylismy razem to mogłem na nią liczyć. Od jakis 2 tygodni cos się popsuło. Nagle zmieniła się o 180 stopni.nie chce się spotykac. Bylismy w parku. Widzialem po niej że spotkała się ze mną z przymusu.Teraz jest jakas smutna, przygnębiona przy mnie. Zero usmiechu. widzimy sie w szkole. Pytam się jej co się dzieje to ona że nic ale ja swoje wiem. Nie stara się juz, olewa mnie. nie chce sie spotykac ze mną bo niby jest zajęta. A jak słysze pogłoski że z kolezankami czesto się spotyka.nie piszemy ze sobą smsów bo rzekono na koncie nie ma. Nie chce mi sie wierzyc ze od tego czasu nie doladowała sobie. Ja się bardzo staram, bardzo mi zależy na niej ale czuje ze to zbliza się ku końcowi. I jeszcze jedno. Moze raz przez ten czas powiedziała ze mnie kocha. gdy jeszcze smsowalismy to pisałą bardzo czesto.Gdy jej mówie w szkole ze ją kocham to mi odp ze mnie też. Poprosiliła mnie zebysmy zwolnili tempo. Nawet sugerowała że chce przerwy ale wycofała się z tego. Pomożecie?? Czy mam to zakonczyc czy poprostu takie dziewczyny są ze nie wiedzą czego chcą i cierpliwie czekac?? licże na was. Bo ja ją naprawde kocham i nie chce jej stracic;/

skoro powiedziała Ci zebyscie zwolnili, to moze nie jest gotowa na zwiazek? boi sie zobowiazania? dodatkowo jesli jest mloda to tym bardziej wydaje si eto prawdopodobne. Ja pierwszego chlopaka na powaznie miałam w wieku niecałych 18 lat i nawet wtedy nie chcialam sie jakos specjalnie spieszyc...