Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróżowiczkakaka

Co zrobić, żeby przespać podróż? Znacie jakieś sposoby?

Polecane posty

Gość podróżowiczkakaka

Witajcie, Niedługo wyjeżdżam do Grecji autokarem. Nie mam choroby lokomocyjnej itd. ale 24h jazda chyba mnie przerośnie. Mam taki problem z sobą, że nie umiem zasnąć w innej pozycji, jak w poziomie z wyłożonymi kopytami. Czy znacie sposoby, żeby w tym autokarze SPAĆ? Nie wiem, nie spać w noc przed? Czy Aviomarin powoduje senność u osoby, która nie ma choroby lokomocyjnej? Nie wiem kompletnie! Doradźcie, co WY robicie w takich sytuacjach.

Gość podróżowiczkakaka
Nigdy nie stosowałam - czy takie bez recepty mnie powalą?

Hm może posłuchaj spokojnej muzyki? Niektórych to usypia. Niestety nic więcej nie doradzę bo ja zasypiam wszędzie;/ w pociągach, w autobusach... Raz nawet zasnęłam na krześle zwykłym ( po 36h bez snu więc zrozumiałe). Mnie relaksuje muzyka, albo wsłuchiwanie się w odgłosy jazdy.

wez aviomarin. mi tez sie kiedys wydawalo ze nie mam choroby lokomocyjnej, a przy kilkugodzinnej jezdzie okazalo sie, ze jednak na dluzszych dystansach mam :) aviomarin tez zamula i usypia troche.

Gość ja po aviomarinie zasypiam
i jest mi generalnm ie wszystko jedno

Gość podróżowiczkakaka
To sobie łyknę Avio! Jakże mam nie jechać na wycieczkę do Grecji! To już wolę, żeby mnie po drodze pokręciło! : ) być muszę!: )

moim zdaniem taka pozdroz to katorga i nie da sie jej "przeczekac" wiaze sie z ogronymi niedogonosciami, ja po 14-godz. locie jestm zwykle nie do zycia;/ natomaist nie polecam eksperymentowac ze srodkami nie wiesz jak podzialaja -a chcesz spr akurat w podrozy? ja radzko spie w podrozy z reguly czytam, pracuje (ale to max 2-3h) + muza i filmy (te ostatnie sypeur czas zabijaja)

Gość podróżowiczkakaka
Chciałabym przespać ją jakoś. Chyba nie będę spała 24h przed wyjazdem :) Może chociaż na chwilę mnie zetnie. Zawsze WSZYSCY śpią a ja tak jakbym ledwo wstała. Zero snu : (

Gość Kavok
nie kupuj tabletek na sen bez recepty bo one nic nie sa warte idz do rodzinnego poproś o tabletki nasenne powiedz ze masz problemy z snem i gitara

Gość podróżowiczkakaka
Kavok, to bym musiała sobie przetestować ich działanie przed podróżą w domu, żeby bez niespodzianek było : ) Mnie najbardziej zawsze zamulało jak musiałam uczyć się na sprawdziany : P Ale to już nie ta era : P

Gość Kavok
dobre sa tabletki które nazywaja sie dosłownie "Na Sen" spisz dobrze a po tym budzisz sie jakbys byla wyspana nic nie czujesz ze brałas tabletki

Gość Wacław IV waza
Pojechać do Mięzyzdrojów kuszetką .... polecam

Gość podróżowiczkakaka
Nie stać mnie na wakacje w kraju : >>> Byłam w Międzyzdrojach. Eh...

Gość ave aviomarin
Tez jechalam do Grecji autokarem, mi pomógł właśnie Aviomarin, znaczną część trasy przespałam :)

Gość podróżowiczkakaka
To najpierw przetestuję na sobie jak królik aviomarin w domu i zobaczę co mi się stanie : D : D A później coś mocniejszego ; )