Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wrzesnia

turkot puszek za autem mlodych

Polecane posty

chcialabym doczepic z tyłu puszki takie jak w starych filmach, mozna gdzies takie kupic? czy lepiej samemu zrobic?

Gość do autorki....
fajny pomysł, moze tez tak zrobię hehe :) . Własnie ciekawe jakby tu samemu to zrobić zeby ładnie wyglądało hehe

Gość nie podoba mis się
a mi szczerze mówiąc ten pomysł się nie podoba, trochę mi to wiochą zalatuje. jestes ze wsi czy z miasta?

z duzego miasta;-) ja myslalam zeby pomalowac zlotym sprayem;-)

Gość beznadziejny pomysł
z tymi puszkami to jakaś masakra, skoro jesteś z miasta to znaczy że tęsknisz za "WIOCHĄ" przez duże "W" Jak tu ktoś trafnie napisał "trochę mi wiochą zalatuje"

teraz wiocha jest na topie, sama pewnie kupujesz wiejskie jaja, mleko sery czy wedliny wiec za przeproszeniem nie pier*** głupot bo ja sie nie pytam czy tobie sie podoba tylko gdzie takie kupic, mieszczuch analfabeta a czytac nie potrafi, moze czas sie do przedszkola cofnąc? właśnie rekrutacja ruszyła;-)

Gość chcesz zrobić z wesela
pośmiewisko to zrób. Ktoś chce ci doradzić żebyś się nie pokpiła ale skoro chcesz to masz do tego prawo. Odpowiadając na twoje pytanie to nie wiem gdzie takie kupić a zrobić chyba nie jest trudno. Co do serów to kupuję sklepowe bo mi smakują, mleko też sklepowe a jajka... też sklepowe ale wybieram te klasy pierwszej :)