Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i sie wyda

Wycieczka

Polecane posty

Gość i sie wyda

Mój syn jutro wyjeżdża na wycieczkę do Berlina ,a ja po tym ostatnim wypadku w Szwajcarii mam jakąś schizę ,nie mogę spać ,boję się ,że coś może się stać

Gość nastolatkamama
Jeśli się boisz to zwyczajnie go nie puszczaj!

Gość Godejwa
wszystko będzie dobrze , przeznaczenia nie zmienisz więc sama nie wywołuj wilka z lasu:D a kysz,a kysz ,a kysz i tfu, tfu, tfu przez lewe ramię:D

Gość i sie wyda
Pewnie tak,ale mam jakieś złe przeczucie:(

Gość i sie wyda
A do tego miałam sen ,że wychodziły mi garściami włosy ...i po co sprawdzałam w senniku? co to znaczy:(

Gość Godejwa
jak masz dostać zawału to go nie puszczaj :D

Gość Godejwa
Włosy, wypadające: Dobre dochody, lepsze życie. :D

Gość i sie wyda
Już się Go pytałam ...synek może nie chcesz jechać na tą wycieczkę ,a on na to ,przecież wiesz jak na nią czekałem .Chyba muszę się nałykać jakiś proszków na uspokojenie ..wiem ,że to wariacja ,ale nic nie mogę poradzić

Gość i sie wyda
To co ja wyczytałam ,że pogrzeb :(

Gość Godejwa
po prostu bądż dobrej mysli , nie zapeszaj. wiara czyni cuda.

Gość lek
Rozumiem, mój syn też był niedawno na nartach jeszcze , kilka drużyn jechało razem, chłopcy , dziewczynki , trenerzy, kierowcy, nauczyciele...równiez trzęsłam się o to jaka będzie podróz . To normalne zwłaszcza w cieniu takiej tragedii. Póśc go na tę wycieczkę , bo Ci nie wybaczy pewnie. A co ma byc to będzie :) Módl się za szczęsliwa podróz --:)

Gość i sie wyda
Godejewa ,wiem ,że masz rację ,ale ja to taka matka kwoka .Nadopiekuńcza trochę :)

Gość Godejwa
Włosy - białe: Pozbędziesz się przygnębiającego niepokoju. Włosy, czarne: Osiągniesz pewność w miłości. Włosy, czesać: Pomyślna przyszłość, zyski. Włosy, długie: W najtrudniejszych dla ciebie chwilach ukażą prawdziwe oblicze wierni przyjaciele. Włosy, farbować: Na twoim słowie w ogóle nie można polegać. Włosy, myć: Twoja działalność jest podziwiana i uznawana. Włosy, płowe: Z żony, którą zdobyłeś, możesz być dumny. Włosy, rosnące: Przykre kłopoty zastąpi nowa nadzieja. Włosy, rozczochrane: Każdą awanturę zakończ życzliwym pogodzeniem się. Włosy, rude: Lizusów ostro odprawiaj. Włosy, siwe: Spotka cię smutek. Włosy, strzyc: Duża strata, wielkie zmartwienie. Włosy, wypadające: Dobre dochody, lepsze życie. Włosy, zaplatać: Kłótnia w rodzinie. Ogólnie są zapowiedzią nieszczęścia; Mieć piękne - słabe zdrowie lub poważne straty w interesach; Dla kobiety - brak dbałości o swoje sprawy prywatne; Bujne dobre zdrowie i powodzenie; Miękkie lub gęste - wielki majątek; Gładzić - niewierność w związku; Obcinać samemu - zmartwienie lub poniżenie; Ktoś Ci obcina - zmartwienia lub troski; Obcięte - zbytnia hojność; Na całym ciele - dobre zdrowie lub radość w domu; Na rękach - niepowodzenie; Bujne - dobre zdrowie lub pomyślność w interesach; Długie - władza i znaczenie; Myć - niepokój lub drobne zmartwienia rodzinne; Dla młodej dziewczyny - uważaj na zawieranie znajomości z mężczyznami; Wiązać - troski; Rude - poważne zmiany lub nieuzasadnione oskarżenia; Czerwone - fałsz; Czarne lub zmierzwione - szczęście lub smutek lub osamotnienie lub jakieś nieszczęście; Brązowe - niefortunne zatrudnienie; Blond - radość; Białe - uciecha lub oszczędzaj w wydatkach; Dla mężczyzny - szczęśliwe lub długie życie; Siwe - groźna choroba przyjaciela lub dobrego znajomego

Gość i sie wyda
ooom jak możesz nawet myślec o takich rzeczach:(

Gość Godejwa
wszystkie takie jesteśmy, ups prócz jednej takiej co się teraz na blond przefarbowała:D

Gość ooom
a moge bo to prawda i po huj sie martić niech zginie nie bedzie wydatków ani opiekunczosci..śmierc to dobra rzecz na wiecznosc

Gość i sie wyda
Dobra, nie ma co bo jak zwykle jakis psychol ma dużo do powiedzenia

Gość i sie wyda
Faktycznie jestem idiotka ,bo bała bym się ,życzyć komukolwiek śmierci...ooom uważaj ,żeby te słowa nie obróciły się przeciwko tobie

Gość nie ma sie co martwic
nie trzeba wycieczki żadnej żeby się coś mogło stać, no taka niestety jest prawda