Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konczeski

Ona chce tylko seksu.

Polecane posty

Gość Konczeski

Witam. Muszę się poradzić bo pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją. Sprawa wygląda tak, że sypiam z pewną dziewczyną od miesiąca, a ona mi wczoraj powiedziała że łączy nas tylko seks i żebym nie liczył na nic więcej. Oczywiście nigdy nie dałem jej odczuć, że chcę czegoś więcej, cały czas na luzie ale prawda jest taka że chciałbym związku. Dziwna sprawa, bo zazwyczaj jak parę razy się przespałem z jakąś dziewczyną to sama wypytywała o związek a tu jest inaczej. Jak się teraz zachować?

Gość Godejwa
cwaniara:D

Gość Konczeski
Ale panowie, mieliście taką sytuację kiedyś?

Gość Godejwa
łe no podejszła cię:D, chce związku , ale gada, że nie chce , no i widzisz jak cie zaraz wzięło:D

Gość Konczeski
Godejwa: Chce? Skąd wiesz;p

Gość hitsezonu
ale o co ci chodzi? dziewczyna szczera jest i doceń to, faceci jak chcą tylko poruchać to tacy szczerzy nie są... :O

Gość mdscn sdv
gada sobie - zrób test ! wez ja odstaw na chwile , tak na niby a zobaczysz co sie dziac bedzie

Gość Godejwa
bo to babskie zagrywki:D

Gość aaaaaaarwena
sproboj ja przekonac do siebie, jak sie nie uda to trudno ale nie nastawiaj sie bo mozesz sie rozczarowac

Gość Konczeski
Niby jak?

Gość Godejwa
może nie masz dość kasy i rzeczywiście jesteś tylko taki przejściowy:P

chce pobzykać, faceci okłamują partnerki ,ze je kochaja czy wciskają jakiś kit aby tylko poruchać a dziewczyna dobra wie czego chce i dobrze. Też tak chce miec kogoś tylko to ruchania i nic pozatym ;p

Gość Konczeski
Godejwa: Studiuję, a co za tym idzie nie przelewa mi się. Ale nie zgodzę się z tym, że laski lecą na kasę-tak sobie to tłumaczą kolesie którzy nie mogą nic poderwać. Czysta iluzja.

Gość Godejwa
lecą na kasę a przede wszystkim na wygodne życie i jest ich coraz więcej-uwierz mi i są w udawaniu coraz lepsze i cwańsze:( :D.

Gość aaaaaaarwena
Godejwa jestes kobieta? co ty robisz?!

Gość Godejwa
jestem kobietą , mam oczy i widzę:D

godejwa... Nie generalizuj prosze. Nie wszystkie laski leca na kase... Sa takie co leca na bata :D bez zobowiazan!!

Gość Konczeski
Ok, to jest twoje zdanie. Moje jest zupełnym przeciwieństwem twojego. Ja pochodzę z biednej rodziny, nigdy nie śmierdziałem groszem. Ale też nigdy nie mogłem narzekać na brak powodzenia. Bywały różne znajomości, jedne mniej inne bardziej owocne, ale akurat na tej dziewczynie zaczęło mi zależeć. Idę na zajęcia, siema.

Gość aaaaaaarwena
o sobie tez tak samo uwazasz? sama sobie bicz na dupsko krecisz? czy nie do konca myslisz co mowisz?

Gość Godejwa
cóż , swoje przeszłam , mam gdzieś babską solidarność bo jej po prostu nie ma:D Konczeski - uważaj , zawsze pada na tych dobrych:)

Gość dziś na pomarańczowo
hahahahaha widzisz chłopcze, jak Ci panna siadła na ambicję? jakby płakała i jęczała, że Cię kocha i chce z Tobą być, to byś ją spuścił w kanał, a tak to się mocno angażujesz, bo jak to? ona Ciebie nie chce? niemożliwe :D albo faktycznie chce tylko seksu. teraz coraz więcej takich kobiet

Gość gość
ze mną laska była dwa miechy, głównie seks, zerwała tekstem "chciałam cię poczuć, nic do ciebie czuje, jesteś po prostu ciacho, nie bądź zły i nie obrażaj się"