Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczek

suknia skromna

Polecane posty

Gość moniczek

Witam wszystkie przyszle panny mlode:) Ja z kolei mam skromną suknie, odcinana pod biustem, gładki dol i malo koronki, jak myslicie jaki komplecik by pasowal??cos skromniejszego???czy moze cos bardziej wyrazistego???

Gość mi bukiet zrobila
pokaz jaka masz suknie

ślub to nie cyrk dobrze, że wybrałaś skromną suknię a nie bezę spod której nie będzie Cie widać wydaje mi się, że przy takiej sukni możesz poszaleć z dodatkami zasada jest taka skromna suknia bogate dodatki strojna wielka raczej bez dodatków albo jeden np coś we włosach w myśl zasady co za dużo to nie zdrowo:-) szkoda by było jakby wyszlo za skromnie bo będzie tak nijako a to Twój wielki dzień moja suknia ma prosty krój i długi podpinany tren gdyby nie bogato zdobiony przód i wycięte plecy też byłaby skromniuteńka

Najlepiej, jakbyś pokazała zdjęcie to będzie łatwiej coś doradzić :) Jak już ona2ona napisała, przy skromnej sukni lepsze bardziej wyraziste dodatki, ale trzeba uważać, aby nie przysłoniły sukni, a zwłaszcza Ciebie :)

Gość moniczek
Witam:) Jesli chodzi o zdjecie mojej sukni niestety nie mam , dopiero sie szyje, 28 marca pierwsza przymiarka ale postaram sie znalezc cos podobnego i wysle zdjecie:)

slub jest rodzjem ...cyrku, to w koncu pewien rytual- stad przebieranki i inne takie;-)

zdjęcie nie oddaje nigdy prawdy Z użyciem słowa "nigdy" na twoim miejscu bym była ostrożniejsza :) Zdjęcia oddają prawdę. To photoshop i inne poprawiacze ją zniekształcają. Wiem, co piszę :) Zdjęcia robię od wielu lat :) Mój Połówek też :)

suszonaroza Biżuteria z Twojego ostatniego linku JEST tandetna. Łańcuszek mówi sam za siebie. A i całość jest mało efektowna. Podobne zdanie mam na temat reszty zaprezentowanej przez ciebie biżuterii. I nie chodzi tu o gust czy też o jego brak. Możesz mieć inne zdanie, oczywiście :) Ale to jest brzydkie i bardzo krzykliwe.

Damascenka - dla zwykłego laika ciężko jest odróżnić czy dane zdjęcie jest poprawiane czy też nie. Jeśli jest tandetna - to dla Ciebie (kultura wymaga, żeby pisać przez C, a ni c ;)) Ja akurat nie będę szukać niczego białego, ani w srebrze, gdyż najprawdopodobniej "pójdę" w kolor. Poza tym autorka zapytana przeze mnie czy ma być to złoto i jakie, czy srebro się nie zdeklarowała, a to jak szukanie igły w stogu siana.

Gość moniczek
Witam! Mysle ze zdecyduje sie na srebro, cos mniej krzykliwego i bardziej eleganckiego:)

Jeśli chodzi o srebro to masz duże pole do popisu :) W tym co pokazałaś zastanawia mnie tylko, czy te drobne kryształki nie będą kuły w szyję.

Gość moniczek
Cięzki wybor.....niecaly miesiac do ślubu a ja juz panikuje:/

polecam sklep bijou brigitte... ładne rzeczy tam mają, do 200zł na pewno znajdzie się coś ładnego i wyglądającego przyzwoicie...

polecam sklep bijou brigitte... ładne rzeczy tam mają, do 200zł na pewno znajdzie się coś ładnego i wyglądającego przyzwoicie...

Suszona, daj już spokój :-o Moiniczek wybrała piękną biżuterię, ty proponujesz jej tandetę.

Damascenka - Naucz się czytać, nigdzie nie napisałam, że biżuteria, którą autorka zaproponowała nie jest ładna. Napisałam tylko, że druga mi się bardziej podoba, ale to nie do mnie należy wybór.

suszonaroza Weź głęboki wdech. Przeczytaj - najlepiej na głos to, co ja napisałam. A potem przeczytaj swój wpis, weź spory rozbieg i zafunduj sobie baranka.