Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka34tynka

co mi moze byc?

Polecane posty

Gość martynka34tynka

Od ponad miesiaca mam kaszel (wystepuje on rzadko np raz na dzien; czasem mam atak kaszlu w nocy - budze sie co kilka minut i kaszle /kaslam) od ponad 2 tygodni mam bole pod zebrami (bol czasem jest sredni - klujacy dokuczliwy, czasem tak mocno, ze np reke moge podniesc tylko do polowy, jak np kichne to straszie boli) poza tym brak inych dolegliwosci. Pare dni temu bylam u lekarza, nie wykryl zmian w plucach, zapisal antybiotyk, kazal przyjsc jak nie pomoze. Pytam sie "a te bole to od intensywnego kaszlu?" odpowiedzial "chyba tak..." Mial ktos podobnie?

czy bylas kiedys na testach alergologicznych, bo tu moze byc przyczyna problemu? Swoja droga niezly Ci sie lekarz trafil, ktory stwierdza, ze nic Ci nie jest a przypisuje antybiotyk, ktory daje po tylku organizmowi...

Gość martynka34tynka
Nie bylam na testach alergicznych. Wlasnie lekarz powiedzial tak "Zmian w plucach nie ma. Yyyy no nic to przeleczymy... nie przejdzie to przyjdz." Musze zmienic tego lekarza. Dzieki za odpowiedz. Nie bralam pod uwage tego, ze to moze byc podloze alergiczne.

Gość bóle są pewnie od kaszlu
bo mięśnie się nadwyrężają musisz znaleźć przyczynę kaszlu - też stawiam na uczulenie. Może masz np nową poduszkę?

Gość martynka34tynka
Swoja droga to mocne te bole sa (czasem az z lozka nie da sie wstac). Az sie nie chce wierzyc, ze od kaszlu. No ale innej przyczyny poki co nie widac ;) No wlasnie nie mam nowej poduszki ani zadnych nowych rzeczy. Hmm, wiec ciezko bedzie znalezc ta przyczyne

Gość martynka34tynka
Moze ktos jeszcze poratuje rada? :)

Gość martynka34tynka
prosze :)

Teraz jest okres kiedy wszystko zaczyna pylic, wiec moze byc alergia na jeden z pylkow. Inna sprawa, ze mozna sie nabawic uczulenia z czasem, wiec badania nie zaszkodza. Bole rzeczywiscie moga byc zwiazane z zakwasami miesni brzucha, ale to tylko przypuszczenie

Gość Godejwa
palisz. ktoś kopci w twoim towarzystwie?

Gość martynka34tynka
Tzn ja od 4 lat w okresie kwiecien - czerwiec cierpie na swedzenie oczu i kichanie. Nie wiazalam, wiec tego kaszlu ktory pojawil sie w lutym z alergia. No ale wszystko wskazuje na to, ze to moze byc to ;) dzieki jeszcze raz

Gość martynka34tynka
Nie pale, nikt w domu nie pali. Dziadek zmarl na raka pluc, wczesniej mial astme, ale palil cale zycie, w dodatku byl ze slaska.

Gość asddfdfdf
moga to byc nerki,przestan pic i tlusto jesc, zacznij gardlo plukac woda z sola przed spaniem

Gość martynka34tynka
Jem faktycznie za tlusto;p nie pilam od miesiecy.