Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Limcio

olewa mnie laska

Polecane posty

Hej, mam problem, od dłuższego czasu piszę do dziewczyny na pewnym portalu randkowym, piszę, zagaduję, prawię jej komplementy, a ona nic... Jak zwrócić jej uwagę na mnie?? Jest zajebista, nie mogę odpuścić.

Gość sto procent POLKA
może nie ma aktywacji wykupionej? podaj jej mejla albo numer gg to sie odezwie, albo i nie może po prostu ZA WYSOKIE PROGI

Podawałem, no może i za wysokie sądząc po jej opisie.... :(

Gość sto procent POLKA
daj jej spokoj, narzucaniem sie nic nie zyskasz a ona pomyśli żeś desperat i napaleniec, można raz drugi i trzeci, ale miej honor i odpuść, może sama sie zdziwi że adorator zniknął i sie odezwie

tylko że ja próbuję nawiązać z nią kontakt od pażdziernika, fakt, natrętny byłem, ale już w grudniu złożyłem jej tylko życzenia świąteczne, bo sam miałem dużo egzaminów, nauki itd...ona tylko podziękowała i życzyła wzajemnie wesołych świąt więc aktywację ma). I teraz dalej cisza. Kurcze.:/ Wymyślcie coś :(

Gość wkurzona po basenieeeee
męcz ja tak długo aż oskarży cie o stalking :O :O 💤 ale musisz byc beznadziejny skoro laska cie nie chce

też mam konto na róznych portalch, ale jak koles mi sie nie poodba to nei ma syłu an to, żeby on cos ugrał

może nie chce, a może już się gubi w tych wiadomościach od adoratorów, których zapewne ma na pęczki, samych wyświetleń jej strony jest ponad 15 tys. ja mam zaledwie 872. I trochę mnie to przeraża. A taki brzydki nie jestem.

Gość srałamamadorana
jak laska jest ładna młoda i ma wziecie to na pierwszy rzut wezmie najprzystojnieszych i najbogatszych, konkretnych, którzy zapraszają ją, płacą za nią, podwozą pod dom, do tego są pachnący, mają wiecej niż 175 cm coś czuje że jestes stulejarzem,a ona tylko z litości ci odpisuje

ale ja chciałbym ją jakoś sprowokować, żeby mi napisała, cokolwiek, ale napisała. Tylko nie wiem jak :/