Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sybellka

żonaty facet - pytanie

Polecane posty

Gość sybellka

od pół roku pisze z żonatym facetem... znamy się tylko z widzenia. i od razu zaznaczam że nie planujemy żadnych spotkań, bliższych kontaktów w 'realu'. jest kilka lat starszy ode mnie, to przystojny, inteligentny facet... troszkę zbliżyliśmy się do siebie, tzn bardzo się wspieramy (oboje przeszliśmy sporo w życiu), piszemy o naszym zainteresowaniach, pasjach, marzeniach, mamy taki swój tajemniczy cudowny wirtualny świat... on nie kryje się z tym że ma żonę, małą córeczkę, często o nich wspomina, jest w szczęśliwym związku. ja również mam chłopaka, na którym mi zależy. i teraz się zastanawiam... czy on może chcieć ode mnie coś więcej ? ma fajną rodzinkę, zaznacza że nie ma żadnych 'podejrzanych' zamiarów wobec mnie (chociaż wiem, że mu się bardzo podobam). czy to możliwe, żeby facet chciał mieć po prostu taką tajemniczą przyjaciółkę w internecie, z którą może porozmawiać o wszystkim ? faceci potrzebują takich znajomości ? czy też może jestem naiwna ? (AHA, podkreślam, że nigdy bym się z nim nie spotkała, nie mam zamiaru wychodzić z tą znajomością poza internet)

Gość 15 min- 18max
Skoro zaczynasz się zastanawiać to nie jest to dobry znak dla twojego obecnego związku.