Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zaczynac to?

romans? seks?

Polecane posty

Gość czy zaczynac to?

witam, jestem w zwiazku od 6 lat, od 4 maz mieszka za granica, obiecal przy slubie, ze juz zostaje w PL, miesiac po slubie, jednak stwierdzil, ze jeszcze pojedzie na chwile Ta chwila trwa juz 2 rok. Do tego dochodza jego zdrady (o kilku wiem) oraz uzaleznienie od mamy i siostry (co mamusia powie to swiete, w mieszkaniu nie pozwoli mi np zmienic narzut, bo jego mamusia je kupila itd) Poznalam kogos, powiedzial wprost ze chce tylko seksu Od meza nie zamierzam odchodzic (jest mi wygodnie, bo w sumie go nie ma i mi nie przeszkadza), ale kusi mnie romans z tym nowopoznanym. Jest wlny, atrakcyjny i wspolpracujemy razem zawodowo. Wchodzic w to czy nie ?

Gość Miliana23
Jak mąż cie zdradza to i ty się pobaw tez ci się cos od zycia należy!!

Gość bgygbgygbggggg
juz o tym pisalas pare dni temu robisz sie nuuudnaaa pewnie dlatego mezus woli siedziec zagranica i pukac inne panny..

Gość francafransa
a czy byłabyś z tym mężczyzną gdyby była taka możliwość?

Gość dsfdsgf
Skoro Wasze małżeństwo tak wygląda to równie dobrze sama możesz mieć romans, bo jak widzę macie dziwny układ, gdzie małżeństwo to papierek a nie związek.

Gość justyna naturalna blondyna
Jeśli współpracujecie, to lepiej nie. Lepiej z kimś, kogo nie musisz widywać regularnie.

Gość czy zaczynac to?
mysle, ze moglabym z nim byc :) odpowiada mi jako czlowiek i jako mezczyzna Bardzo mnie podnieca :) jest slodki, ale na wstepie powiedzial, ze nie szuka zwiazku i jesli ja chce tego to woli niczego nie zaczynac, zeby mnie nie skrzywdzic tematu nie zakladalam jeszcze :) widac, moj przypadek nie jest jedyny :) obawe mam z tego powodu, ze wlasnie wspolpracujemy (prowadze mu ksiegowosc w jego firmie) no i ze mieszkamy w tym samym malym miescie Nie chce plotek ....

Gość czy zaczynac to?
zaczelo sie niewinnie od przejscia na Ty zaproponowanego przez niego Potem wieczorem tego samego dnia wyslal mi smsa, ze przeprasza za pozna pore, ale po dokumenty przyjdzie jutro ok 13 A potem nie wiem jak to sie stalo - zaczelismy smsowac Pisze prawie codziennie najpierw tylko popoludiami po pracy, od kilku dni juz od rana przysyla smsy np dzien dobry, usmiechy itd do tego erotyczne smsy :) Teraz znowu przyslal smsa Co ja mam z nim zrobic? :(

Gość agalola
skoro mąż Ciebie zdradza, to idź na całość!!!! Tylko zastanow się czy nie popsuje ci sytuacji zawodowej ten romans .. pamiętej, że mąż może jak się dowie to zostawi ciebie i będziesz zdana na siebie materialnie.... ale na pewno korzystaj z życia skoro on to robi... poznasz jak to jest jak się zdradza, a może durny mężulko jak to jest być zdradzanym

Gość czy zaczynac to?
wiem, nie chce zeby wyszlo, bo nie chce jazd w zyciu :) A jeszcze moglabym sobie nie poradzic finansowo lub mialabym ciezka sytuacje Ale ten koles mnie kusiiiiii wrauuuu :)Ale z drugiej strony czuje opor, bo chce ode mnie tylko seksu .... nie wiem moze ja podswiadomie szukam uczucia :/ a nie powinnam. bo juz sie przejechalam

Gość czy zaczynac to?
mam wielka ochote zobaczyc jak bedzie z nim :) wiem, ze pozniej moze sie nie trafic okazja jestem juz 30latka :) On ma 34 :)

po co jestes z kims kto cie zdradza tez jestes tak beznadziejna jak swoj maz ?? z tego co piszesz to jestes taka sama 111!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czy zaczynac to?
a co mialam zrobic? rozwalic wszystko jak mamy wspolne interesy inwestycje? tak prosto sie mowi - odejdz Ale w zyciu to nie jest takie proste Nie uwazam sie za beznadziejna, 4 lata czekalam na jego porpawe, mam dosc !! lata mi uciekaja, chce zakosztowac zycia Jesli to blad to bede zalowac

Gość j.n.b.
Widzę, że sama sobie odpowiedziałaś na zadane przez Ciebie pytanie. Zatem miłej zabawy :)

Gość czy zaczynac to?
odpowiedzialam, ale nadal mam wahania Nie wiem dlaczego Chyba efekt wpajanych od dziecka zasad Ale z drugiej strony mam poczucie krzywdy, tyle raz maz mnie oklamal, oszukal. upokorzyl

wspolne ale co macie wspolne wiesz zycie na kasie sie na konczy sa mediacje i adwokaci podzial majatku i koniec wlasne normalne zycie wez wyluzuj bo widac ze jestes jakas nie dorobiona zyciowo

Gość czy zaczynac to?
niedorobiona :) poznalam go jako mloda dziewczynka, niewinna naiwna odpowiednio mnie wytresowal i uzaleznil od siebie Dopiero niedawno stanelam na wlasnych nogach stalam sie samodzielna psychicznie I czuje, ze musze sie wyzwolic odejsc? ten nowopoznany nie deklaruje sie jako partner, tylko jako facet od seksu ;)

Gość czy zaczynac to?
a tak inne pytanie :) jak dlugo mezczyzna, z ktorym sie erotycznie smsuje, wytrzyma bez doprowadzenia do realizacji tych "rozmow" Jak dlugo facet da sie zwodzic? :)

Gość czy zaczynac to?
no jak długo ? :) i jak to robic, zeby przedluzac zabawe bez koniecznosci pojscia do lozka? :)

Gość Mumindyzio
Temat nudny, ale zabawki z forum detektywistycznego nawet OK

Gość temat nie jest nudny
jak zaczyna dotyczyc Ciebie samego :) kto ma ten dylemat to wie o czym pisze :) autorko - masz 30alt, wiesz, ze im bedziesz starsza tym mniej bedzie chetnych na Ciebie :D ja mysle, ze powinnas sprobowac Przeciez zawsze mozesz sie wycofac :) w ostatniej chwili A co do zwodzenia faceta to nie wiem, jestem kobieta :D tu musi jakis pan pomóc :)

Gość outhelper
jak nie to? ja jestem madry