Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renddak

Faceci co was podnieca w lozku?

Polecane posty

No wiele rzeczy ;p Jeśli chodzi o ubiór to coś przewiewnego obcaski mogą być fajne jakieś haleczki coś co się łatwo zdejmuje ;) Jeśli o zachowanie to różne ja lubię dotyk bo sam seks to po prostu seks ale lubie jej buziaki czasem przygryzienia na mojej szyi ;) , delikatne czułe rączki na ramionach brzuchu , przytulanie bo ja lubie spokojny seks , lubie jak ona robi to buzią no wiecie ;p i lubie jak sie ze mną droczy np. jak jestem przywiązany do łóżka oczywiscie nie bijemy sie ani nic ale np. w trakcie seksu ona nagle ze mnie schodzi i staje 2 metry od łóżka i się ze mną droczy aż w końcu po krótkim namysle prowokująco mrucząc wchodzi na mnie całuje i mocno się przytula aż dojdę ;)) No i ważne zadbanie dziewczyna nie musi być wylamowana ale musi być czyściutka zadbana :)) A na forum mało znajdziesz normalnych wypowiedzi bo tu albo kobiety z problemami albo napaleni gimnazjalisci ;p

Gość Podnieca mnie jej
twarz, grymasy jak jej przyjemnie jak ja posuwam

Nom co prawda to prawda facet strasznie lubi ( przynajmniej kochający facet ) gdy zadowala swoją dziewczynę bo wie że jest jej dobrze no i czuje że spełnia się w swojej roli i czuje się mężczyzną :))

Gość Jola z pralni
Uhuhuhu, od przewiewnych obcasikow stwardniały mi sutki.

Gość dosłowny
Robi buzią czyli lodzika? A kto tego nie lubi. Na szczęście moja pani lubi mnie tak zadowalać:)