Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaaa20wws

jak zwykle moja wina

Polecane posty

Gość majkaaaa20wws

dzis po zajęciach poszłam z koleżankami na piwo ,wyszłyśmy z knajpy i nagle pojechał mój facet z koleżką ,zatrzymał sie kolo mnie i koleżanek(widzial jak wychodziłyśmy z baru) ,ja sie uśmiechnęłam,wiedziałam ze jest na mieście ale nie wiedziałam ze sie spotkamy bo niby załatwiał jakaś sprawę,i mowi do mnie : chodz tu,no chodź chodz chodź ,chuchnij ,no chuchnij!' mi zrobiło sie glupio przed wszystkimi ,stałam i patrzylam starajac sie zmienic temat a on : juz mnie musiałaś wkurwić! chodz tu chuchaj(itd) i jeszcze :dziś nie przyjade nie mam czasu !i odjechal z piskiem . bylo mi wstyd ze tak do mnie mowi,tym bardziej ze sam lata z kumplami codziennie na piwka itd a mnie tak potraktował,i jeszcze napisal mi ze jak ja sie zachowuje nie będzie mnie za nic przepraszał itd ..:/

Gość majkaaaa20wws
póki ja nie przeproszę nie będzie ok

Gość to go sobie odpuść
dziewczyno, jak teraz cie tak traktuje to co bedzie potem???

Gość nie daj sie
nie przepraszaj pierwsza, często tak masz?

Gość ollllleeeeeeeeeennnka
to nie przepraszam i go olej ..... chyba że lubisz być trakotowana jak szmata.

Gość lansik
Zmien jak najszybciej faceta bo ten ma Cię za szmate, i lepiej nie będzie tylko gorzej. Nie stac Cię na miłego i wrażliwego faceta? A temu nawtykaj ile wlezie bo on próbuje ile moze sie z Tobą i jak daleko posunąć.

Gość majkaaaa20wws
mam 20 lat ,on 22 ..napisałam mu potem ze odzywał sie do mnie jak do suki i ze ma mnie przeprosić,a on ze to moja wina ,zachowuje sie jak gówniara bo poszłam na piwko! i ze pieprze głupoty i nie ma zamiaru mnie przepraszać ,jesteśmy ze sobą 3 lata

Gość Najlepiej jakby się spuścił na
twoją twarz przy koleżankach.

Gość to go sobie odpuść
nie ustepuj mu, bedzie jeszcze gorzej jak pierwsza sie odezwiesz.

Gość majkaaaa20wws
nie wiem czy chciał sie popisać przy koledze ,ale wszystko je3st na mnie ze nie podeszłam i 'stałam i śmiałam się jak idiotka' - było mi po prostu glupio

Gość widze w nim coś
dobrze nic tam nie bedzie przeprosisz go ladnie i będzie cacy przecież wy szalejecie za takimi stanowczymi chamami ;)

No prosze ja tez mam 20 i on 22. Jestesmy ze sobą 4,5 roku. Ja stracilam przez niego znajomych,ale caly czas tłumacze sobie,ze moze on wcale nie jest taki zly i takie bledne kolo ehhh....bo ja juz sama nie wiem jak powinien wyglądac zdrowy związek, nie mialam ojca,wiec nie mialam przykladu

Gość majkaaaa20wws
tez nie mam taty ,i n mnie nigdy pierwszy nie przeprosi,a jak jestesmy we dwoje to jest taki mmilutki,nie wiem jak sie zachowac ,co mu napisac zeby bylo konkretnie ,wpędził mnie w poczucie winy

Gość widze w nim coś
napisz mu konkretnie ze masz prawo spotkać sie z kolezankami na piwie czy czymkolwiek na ja pierdole widać ze cie krotko trzyma a toie jezcze to pasuje;)

to wpedzanie w poczucie winy znam. Ja chce mu wytłumaczyc,ze to jego wina,on mnie olewa,ja sie denerwuje i wychodze na wariatke-no i jest,ze moja wina. Z tym,ze ja mu nie robie awantury jak cos zle zrobi, pogadam tam swoje ipt.,ale on zawsze musi zrobic szał jaka to ja jestem zla i niedobra.

Gość majkaaaa20wws
nie pasuje mi ! napisalam mu co mysle , a on ze piprze glupoty,wybiela sie a mnie obwinia

Gość Koń cię dymał
;) ;)

Gość majkaaaa20wws
nie wiem czemu tak jest,ostatnio przefarbowalam wlsoy na czarno tez zrobilmi awanture a bylo to lekkie przyciemnienie