Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

moja druga mroczna strona:

Polecane posty

Gość uhhh nie ma nic gorszego
niż laska, to udają taką uroczą i słodką, chwaląc się że umie byc jednoczesnie wredna. chryste, każde babsko jest dokładnie własnie takie. Gdzie ty widzisz swoją wyjątkowość?

ja nei jstem wredna, ja jestem miła, tylko nie dam sobie kitu wcisnąć i lubię mieć ostatnie zdanie :)

Gość normalnosc to norma spoleczna
ile znasz dziewic w wieku 23 lat ? no wlasnie fiku jest nienormalna i te jej wymagania na poziomie licealistki widac ze prawdziwego zycia jeszcze nie zakosztowala.

normalnosc to norma spoleczna A więc bycie dziewicą/prawikiem jest nienormalne? Normą społeczną jest kurestwo?

Gość normalnosc to norma spoleczna
ty dalej nie lapiesz... norma spoleczna jest tracnie dziewictwa/ prawictwa w wieku 18-20 lat a nie 22++ 🖐️

Gość dziewictwo jak i jego brak
to nic złego i to są prywatne sprawy. Równie wartosciowa jest kobieta co nie oddała sie jeszcze nikomu bo nikogo komu by sie oddać mogła, nie znalazła, jak i kobieta, która już nie jest dziewicą, bo się oddała ukochanemu facetowi. Problem akurat TEJ laski leży w tym, że jest próżna, i myśli o sobie cholera wie co, poza tym jest infantylna w cholere. pewnie sie nawet nigdy nie całowała

Gość Abrytus
norma spoleczna jest tracnie dziewictwa/ prawictwa w wieku 18-20 lat a nie 22++ Haha.. W twoim podwórkowym społeczeństwie? :P

Owszem może i fiku jest troche infantylna,nie zna życia ale i tak ją lubie. Wyrobi się, większość kobiet w jej wieku jest jeszcze dziecinna.

a co tu ma wiek do rzeczy?? To tylko dziewictwo - to ani nie determinuje wartości, poglądów ani stanu zdrowia. Nie jest się z tego powodu ani lepszym, ani gorszym - a ci, którzy tak to oceniają przez ten pryzmat mają lekko spaczony obraz i tyle.

w wieku 23 lat to norma być dziecinnym? nie przesadzaj, ja mam 23 lata, już studia prawie skonczone, poważną pracę, kupione mieszkanie,faceta od 6 lat, zyje na swoim i za swoje, jak i wiekszość osób które w tym wieku znam.

''Pomarańczo'' Gdybyś miała tak rzeczywiście szczęśliwe życie to nie obchodziloby cie to czy fiku mikuu zostałąa już zdeflorowana czy nie. A jednak...

Ja jedno wiem, że gdybym się zakochał, to doceniłbym, że spotkałem dziewicę, nawet jeśli miała by 25 lat i więcej. Jeśli nie, to też bym jej za gorszą nie uważał, wszak nie zawsze wszyscy muszą być dla siebie pierwszymi.

Ja każdym bądź razie ciesze się ze fiku jest tutaj na forum bo dzięki temu możemy podyskutowaćo jej dziewictwie. To ejst ciekawy temat.

1) nie chcę pantofla :O chcę faceta z charakterem :) 2) "w wieku 23 lat to norma być dziecinnym? nie przesadzaj, ja mam 23 lata, już studia prawie skonczone, poważną pracę, kupione mieszkanie,faceta od 6 lat, zyje na swoim i za swoje, jak i wiekszość osób które w tym wieku znam." też kończe studia w tym roku, zarabiam na swoje potrzeby fajnie że rodizce kupili ci meiszkanie, ja niestety musze na wszystko sama zarobić

a co was obchodzi skąd mam mieszkanie? Mieszkanie mam na kredyt, ja w przeciwienstwie do was od rodziców kasy nie siorbie

Gość Kredyciarze
hehe swoje mieszkanie na 340letni kredyt dobre dobre...

bez przesady, na 65 m2 w wieku 23 bym na czysto nie zarobiła jełopie ;) Wole na kredyt niz placic tyle samo za wynajem. wiec uważam ze jestem zaradna

kredyt jest na 15 lat, z możliwością wczesniejszej spłaty (z której zresztą już wiem że skorzystam)

no i widzisz, mówiłam że jesteś infantylna. lepiej twoim zdaniem u rodziców na garnuszku co. wybacz koleżanko, ja mam rodzinę i muszę z nią gdzieś mieszkać, w przeciwienstwie do ciebie