Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconyyy

Już chyba nigdy nie znajdę dziewczyny:(

Polecane posty

Gość gość
"Ja szukam kobiety wartościowej, ceniącej kulturę, ceniącej elegancję, ceniącej sztukę i dbającej o estetykę i jednocześnie skromność ubioru. Szukam kobiety, która respektuje wartości chrześcijańskie i żyje zgodnie ze Słowem Bożym. Gdzie taką znajduję?" xxxxx I ile kobiet poznałeś na imprezach kulturalnych, w teatrze, kinie, muzeum etc.? Zapewniam Cie, że mrowie dziewczyn interesuje się kulturą, sztuką, chodzą na różne wystawy i do opery. Pytanie jest konkretnie robisz, by poznać i zainteresować sobą taką dziewczynę.

Gość gość
jacy palanci prowadzają się z jakimi laskami, a ja jestem sam, Bo c***alanci mieli na tyle odwagi i pewności siebie, żeby poderwać takie dziewczyny i przekonać je do siebie.

Gość Grzegorz 26
Słuchaj gościu a Ty dałeś kwiaty nieznajomej? Taki jesteś mądry co? Znalazł się ekspert od podrywu zasrany.

Gość Grzegorz 26
A ja nie mam odwagi no i co zrobię? Trudno.

Gość Grzegorz 26
A żeby przekonąc do siebie kobiete, to trzeba mieć czym przekonąc mądralo pieprzony.

Gość Grzegorz 26
Trudno, trzeba się oswoić z tym, że będzie się samemu i tyle.

Gość gość
Jak bedziesz konia w domu czepal ,to na 100%

Gość Grzegorz 26
A co ma trzepanie konia w domu do tego? Wkurza mnie takie pieprzenie, żeby wyjśc z domu. Co to da, jak będę się wstydził odezwać? No to co z tego, że wyjdę z domu? Naprawdę wkurza mnie jacy idioci chodzą po tym Świecie i nie są sami.

Gość Grzegorz 26
W naszym społeczeństwie niestety, ale jest takie przekonanie, że jak facet ma tak jak ja 26 lat i nie ma doświadczenia z kobietami, no to pewnie jakiś dziwak, gej, nieudacznik, pierdoła życiowa. Nie jest tak? Nie twierdzę, że każdy tak uważa, ale są tacy na bank.

Gość gość
Szkoda, ze nie nabraliscie pewnosci siebie przez te lata. Jestescie dorosli, wiec najwyzszy czas wziac sie w garsc. Moze probujcie malymi krokami. Nie szykujcie sie od razu na podryw, tylko zacznijcie od nawiazywania kontaktu wzrokowego, usmiechu. Zagadnijcie niezobowiazujaca, chocby o pogodzie i tyle. Moze z czasem bedzie wam latwiej sie przelamywac.

Gość Grzegorz 26
Zadam pytanie, może głupie, ale zadam. Jaki powinienem być, żeby kobieta się mną zainteresowała? Mam nie zwracać uwagi na wygląd kobiet? Zwracam i nie uważam tego za nic nienaturalnego.

Gość gość
Zatem jesli oczekujesz, ze dziewczyna bedzie ladnie wygladac, to wez za naturalna rzecz, ze dziewczyny lubia w facetach pewnosc siebie.

Gość gość
bardzo glupie pytanie zadales grzeg,,bo ile jest ludzi na swiecie ,tyle gustow..wiec na pewno komus sie spodobasz

Gość Grzegorz 26
Tylko ciekawe komu i kiedy miałbym się spodobać.

Gość gość
ja Ci nie odpowiem:) nie jestem wrozką..ale jestes dopiero na poczatku drogi ze tak powiem hehe

Gość Grzegorz 26
Ale czas ucieka, a tu dupa. Praktycznie nic się nie dzieje.

Gość gość
Oglos sie na forum, moze znajdzie sie jakas do pary. Bede kibicowac :-)

Gość Bruised_Pristine
Grzegorz 26 Ale co jest Twoim problemem, nieśmiałość nieumiejętność prowadzenia tzw small talk, ogólnie wstydzisz się zagadać do dziewczyny, która Ci się podoba? Czy nie chodzisz w miejsca gdzie mógłbyś kogoś spotkać?

Gość Grzegorz 26
Moim problemem jest to, że raczej nie chodzę w miejsca, gdzie moglbym poznac kobietkę, a poza tym moglbym mieć problem z zagadaniem, bo pozniej to by juz moze jakoś poszlo, bo z niejedną dziewczyną rozmawialem, ale najgorzej zacząć. Gdyby ona zaczęła byłoby mi znacznie łatwiej, ale liczyć na to to chyba naiwne. Czy to jest możliwe, żeby nikomu się nie podobać?

Gość gość
Tak grzeg.jest mozliwym by sie nie podobac nikomu jesli jestes niezadbany,otyly,nie dbasz o zarost, nie kremujesz tarzy kremem i przez to masz ja spekana widocznie i kilka innych rzeczy. Aha styl ubierania tez ma duzo do rzeczy takze. Ja ci powiem co mnie odpycha od facetow a mam 33l.,po rozwodzie (ja meza wywalilam ze swego domu), bezdzietna, wyksztalcona, ladna, szczupla,inteligentna kobieta. Nienawidze klapek letnich z odkrytymi palcami i pietami i skarpety do tego:niepraktyczne i niehigieniczne, brudu za paznokciami, zbyt dlugich (za opuszek palca) paznokci, moro w jakiejkolwiek czesci garderoby (wyglada jak brudastwo po prostu), zbyt obcislych czesci garderoby, NIEHLUJSTWO W ZAROSCIE: to najbardziej mnie obrzydza tzn.mialam faceta rok temu,mial brodke dosyc bujna i niestety nie stosowal kosmetykow do niej,czesto znajdywalam cos w jego tej brodce a to resztki jedzenia,sosu i nie wspomne co jeszcze.

Gość Grzegorz 26
Słuchaj nieznajoma, mniemam, że piękna, czy jest szansa, zebym pokazał Ci swoje zdjęcie i oceniłabys? Ja za klapkami również nie przepadam, chociaż mam klapki, ale traktuję je jako kapcie po domu, ewentualnie na korytarz wyjsc, do kanciapy w nich, ale po dworze raczej w klapkach nie chodzę, rzadko.

Gość Grzegorz 26
Co ma być to będzie, jesli ktos mi jest pisany to będę z kimś, a jak nie to nie. Chyba to jest dobre podejście.

Gość Grzegorz 26
Może w moim przypadku to jest tak, że trzeba bardzo dużo czasu, żeby wreszcie ktoś się mną zainteresował. Może się mylę, ale wydaje mi się, że tak może być, bo niby dlaczego ja mam być sam, kiedy tyle par prowadza się za rączkę? I przecież te pary nie zawsze składają się z pięknych ludzi prawda?

Gość Grzegorz 26
Problem chyba siedzi w głowie i to jest przyczyna.

Gość gość
Grzeg nie ma problemu wyslij fotke na 81agawronska@gmail.com Co do tych klapek,japonek na meskich nogach to uwielbiam je lecz tylko jesli nosisz je na golych stopach,o to mi chodzilo piszac o skarpetach i wlasnie dzis wyzwalam mego tate bo tak przyszedl. Trzeba miec wyczucie. :-) Wlasnie od kiedy pamietam to bylam przeczulona na punkcie butow u facetow np.kompletnym bezgusciem jest zalozyc wyjsciowe bbuty na lekkim obcasie czarne albo ciemne i skarpety jasny odcien. Faceci nie mysla o tym,ze wyglada to jak g w lesie.

Gość gość
Aha kwestia odnalezienia TEJ JEDYNEJ, WLASCIWEJ to clue problemu. Wtedy bedziesz sie czul w towarzystwie tej osoby naturalnie,bez skrepowania, swobodnie. Czulam to kilka razy w zyciu wiec jest to mozliwe. Wiele barier sami sobie tworzymy. Czasem wystarczy wyzbyc sie uprzedzen, trosk, stereotypow i wsio idzie swoja droga. Co do tych przymiotnikow co pisalam o sobie to wszystkie mi mowili faceci z ktorymi bylam, nie uwazam sie za nie wiadomo co. Jestem charakterystyczna to tyle. :-)

Gość Grzegorz 26
Dobrze, wyslę, ale uprzedam, że nie są to świeże fotki, tylko starsze, ale pokażę. Tylko nie oczekuj cudów. Dziękuję za adres mailowy.

Gość Grzegorz 26
Agunia, fotki już wysłane. Najświeższa jest ta przy czołgu, bo z 1 czerwca 2013 roku. Na wszelki wypadek weź woreczke, gdyby zbierało Ci się na wymioty na mój widok.

Gość Grzegorz 26
Aguś, a co do japonek, to lubię, ale u kobiet, dlatego, że kręcą mnie kobiece stopy. A jednocześnie drażni mnie to klapanie klap klap.

Gość Bruised_Pristine
Musisz sam wyjść do ludzi i wykazać się inicjatywą. Większość kobiet myśli, że to mężczyzna powinien zagadać pierwszy. Jeżeli myślisz, że coś samo się stanie to się mylisz.