Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaguagai

czy pasuje taka na poprawiny?

Polecane posty

Raczej pasuje dla gościa, niż dla Pani Młodej, poza tym, jak dla mnie za bardzo odsłonięta. Kolor też nie pasuje.

moim zdaniem jest ok jeżeli Ci się podoba to jak najbardziej niby dlaczego kolor nie taki jak trzeba??? Przeciez to na poprawiny a nie do kościoła

a dlaczego nie? bardzo ładna :) ja mam w pazdzierniku wesele i podsunęłaś mi pomysl na poprawiny :) Jak najbardziej tak.!

a dlaczego nie? bardzo ładna :) ja mam w pazdzierniku wesele i podsunęłaś mi pomysl na poprawiny :) Jak najbardziej tak.!

Ja rozumiem, że na poprawiny, ale przyjęło się (w mojej okolicy), że Pani Młoda na poprawiny również ubiera się w jakiś jaśniejszy kolor - krem, złoto itp., aby odróżniała się od gości. Trzeba również zauważyć, że w takiej sukience na poprawiny może przyjść jakiś gość, a chyba nie byłoby fajnie, aby Pani Młoda miała taką samą sukienkę. Fason jak dla mnie fajny, ale osobiście bym takiej nie ubrała, nie gustuje w zbyt krótkich sukienkach i bez ramiączek. Wybór należy oczywiście do autorki, to przecież jej poprawiny :)