Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Czkawka!!

Polecane posty

Gość srk prptk
wydaje mi się, że jedna czkawka i trzy sraki. Ale pewien nie jestem.

czkawka jedna a praptaków jak zawsze bez liku a czemu sie nie zgłosiłeś? nie chciales sie uzerać? ja m.in z tego powodu zrezygnowałam z Chomisia ...

Gość srk prptk
Nie chciałem się spotkać, to bolało. A później z kimś zamieszkałem... Ale nie wiem, czy dobrze robiłem, może jednak spróbuj.

ale co czy dobrze zrobiłeś? że z kimś zamieszkałeś czy nie odebrałeś? ee ja jestem tchórzliwa i zakompleksiona wiec sie do exa nie odezwe tylko bede przeżywac sobie :P raczej licze na przypadek że go spotkam może...

Gość srk prptk
Ha, też myślałem, że może spotkam... Nie spotkasz!!! W Warszawie?? W Krakowie, gdzie wszystkie 1000 knajp jest rozlokowane w promieniu 1 km, nie spotkałem nigdy... Nie licz na to. Albo coś zrobisz (co oczywiście nie daje żadnej gwarancji sukcesu) albo zapomnij. Albo wytłumacz Sobie, ze tak miało być.

no masz racje...przez rok go nie spotkałam "przypadkiem" :o pewnie nie spotkam... Warszawa jest taka duża, że czasem podziwiam sama siebie że umiem trafić do domu :) ale on kiedys w opisie miał klub w którym bedzie albo szpital...co już uznałam za znak...:classic_cool: niestety jednak nie poszlam..:O

Gość srk prptk
Wiesz, nie znam Waszych relacji. Każdy ma inne, ale spróbuj się przełamać i napisz/zadzwoń/skomunikuj się jakoś z nim. Możesz później całe życie żałować. Najwyżej nic z tego nie będzie, ale przynajmniej będziesz wiedzieć... Gdyby ktoś do mnie tak napisał, to postawiłbym sprawę jasno. Chcę lub nie chcę.

już od ponad roku żaluję :O no nic to sorcia że takimi smutami wale z wieczora :classic_cool: noga nie daje mi żyć, chyba ide spać

aa co do komunikacji - próbowałam - poprzez czakre trzeciego oka - otwierałam okienko w swojej głowie i próbowałam wysłac do jego okienka ale widać bezskutecznie :O :D

Gość srk prptk
Czkawko, muszę już się położyć spać. Oczywiście mam przygotowany wierszyk: Kwiat zerwany przez Heraklita, Niech tej nocy o nic nie pyta... Dobra Noc Pa Sra Ka

Gość srk prptk
Odczytałem. Wrócimy do tej rozmowy. Oczywiście jeśli będziesz chciała. Miłych tych takich. Jak im tam... snuff?

hah coraz lepsze te wierszyki :D ja niestety z powdu nóg nie jestem w stanie nic wymyslec :O dobranoc. :)