Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Czkawka!!

Polecane posty

oooO! opowiadaj :) siedze tu jak na szpilkach i czekam i czekam...ale chyba nie o tej porze wróciłaś?!

Gość poznański kwiatek polny
popusciłas? :o🖐️ gówniaro do nauki a nie na jebansko cipe wozic

najpierw poszliśmy pochodzić u mnie po parku, ale super nam się gadało, więc pojechaliśmy do Chorzowa, pochodziliśmy, zabrał mnie do restauracji na koktajl i deser. Ahhhh dużo by opowiadać.

Gość Dalas mu dupy
?

No, nie gadaj Skizto, że ktoś mi Ciebie sprzed nosa zgarnął.... A ja jutro do Bytomia na spacer się wybierałem z kwiatami i pierdzionkiem 😭

koktajl bezalkoholowy? :P kurde bo ja nie rozeznana jestem w tamtejszych odległościach, daleko ten Chorzów? ( myslałam że jakies 60 km minimum od Twojego miasta :D)

Jasne, że bez alko. W końcu on prowadził. Wgl drzwi od auta mi otwierał, wszystko wgl jak w filmie. Zarąbisty jest. I nie sknera jak moi byli Jaram sie.

Gość 12sklsto
Tak pod samym domem mnie jeszcze wyruchal , a potem mu obciagnelam z polykiem :)

Gość 12sklsto
Wgl jak lizal mi supci dziurke to puscilam, pawia :o

Gość duży bus na prónd
Książe Phillip powiedział, że jak mężczyzna otwiera kobiecie drzwi samochodu, to: jest to w jego życiu nowa kobieta... lub nowy samochód

Twoj ex był sknerą? myslalam że jak taki obrotny to i kasy na Ciebie nie skąpił... ja tez miałam 'szczescie' do dusigroszy...tylko moj Jedyny był inny :(

a daj mi spokój z eksem. takie coś mi dziś napisał, że jak dla mnie to do piachu sie nadaje. a teeeeeeeeeeeen! normalnie inna bajka! w życiu bym się nie spodziewała. :D:D Miałam być wgl na diecie a te deseryyy tyle bitej smietany. UGH

Gość duży bus na prónd
ale gratuluję randki :)

ciekawe co...:classic_cool: mi ex mówił okropnosci ;p ja jemu niestety też..ale teraz wiem,że to z uczucia... ej już mi nie mów tak o tym deserze głodna sie robie 😭 a mam jakis przeterminowany w lodówce... :O :D

Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy. Pragnę znaleźć się w ramionach ducha :o:(

a teraz zabierze mnie do ZOO! Już myślałam, że nigdy na fajnego faceta nie trafię hyhy. Czkawka ty sie bierz za tego eksa. Skoro taka dobra partia to szybko bo ci go jakaś sprzed nosa zgarnie.

--Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy. jakie to prawdziwe :( zakochałam sie i cierpie chyba pójde do programu dlaczego JA dlaczego mnie to spotkało 😭

Gość poznański kwiatek polny
odchudźsie odchudź boś pulchna jak nie wiem :o nawet łape mas zgruba w nadgarstku :o

do zoo ;) obczaj czy są mrówkojady i misie koala:D bo u mnie nie ma, albo nigdy nie widziałam :( oj żeby to było takie proste... jakby inna miała mi go sprzątnąc to już by sie tak stało... nawet jak ogladam jego zdjecia to czuje jakis dysonans..

no właśnie ja tutaj u nas w ZOO nigdy nie byłam dlatego tak chcę iść. Zdam Ci relacje jak pójdę. Też racja. Zresztą ja wychodzę z założenia że dziewczyny raz są a raz ich nie ma :classic_cool:

Gość duży bus na prónd
mnie zoo przeraża. Ale bardziej cyrk.

a moim zdaniem zoo jest super romantyczne! ale wesołego miasteczka się boję :O

Gość duży bus na prónd
a co w zoo jest romantycznego? We mnie wywołuje uczucie straszliwego przygnębienia... To już lepiej do parku...

przepraszam, ale coś komp mi sie tnie, więc piszę tak oszczędzając literki. No piękne zwierzątka są, natura i te sprawy.

Gość duży bus na prónd
Problem w tym, że zwierzątka są, ale natury jakoś brak...