Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sicilla

Postawię tarota :)

Polecane posty

SiciIla bez chamstwa ale poważnie powinnaś sprawdzić w tarocie przed wejściem czy będą problemy z podszywem

Gość Malinowa1984
16.05.1984 Karolina CZY BEDE SZCZESLIWA Z PIOTREM

mam tego dosc, ide zwale konia czarnoksieznikom z mojej parafi to sie dowiem kolejnych ze tak powiem wrozb ze spowiedzi

"Malinowa1984 16.05.1984 Karolina CZY BEDE SZCZESLIWA Z PIOTREM" o tak ! i nie tylko z nim, wiecej informacji po wplacie 50zl na moje konto

Malinowa1984 16.05.1984 Karolina CZY BEDE SZCZESLIWA Z PIOTREM Dobry partnerem dla Ciebie jest brunet, niewiele wyższy od Ciebie. Czy jest to Piotr nie wiem, karty nie pokazują imion ;) Jednak wyraźnie widać że będzie to osoba wesoła, spontaniczna, szczera i nieco skąpa.

Gość ffd1
Teraz są 3 Sicille ! nieżle ! Coraz lepiej hahahahaah!

Gość Malinowa1984
SLICZNIE DZIEKUJE

Pewnie inne wróżki rzucają na mnie klątwy bo nie nie kasy ale będę dzielna

Gość ffd1
O i czwarta !!!!! jeszcze lepiej !

ewa 12 3 4 10.01.1970 Czy odejdę od męża. Znajdę jakąś miłość. Nie odjedziesz od męża. Ja tu widzę nagły przypływ miłości i obudowane zaufanie ktore zostało ostatnio nadszarpnięte. Jednak po wielu rozmowach, kłótniach i docieraniu się, dojdziecie do porozumienia a mąż udowodni ci swoją miłość

karty wszystkiego nie powiedza, kiedys idac przez miasto chcialam pierdnac ale poczulam ze sie zjebalam, szukam gowna szukam, i niema, macham kartami i nic i dopiero po dotarciu do domu pies wyczul ze gowno bylo w bucie, alez niesamowite !

Gość Adzio
Adolf 20 kwietnia 1889 czy wyleczy reumatyzm?

Gość rewwqw
Jakaś idiotka usunęła mój post i twoją wróżbę, 02.05.1985, ale zaczyna się sprawdzać :) :classic_cool:

Adzio Adolf 20 kwietnia 1889 czy wyleczy reumatyzm? Tu nie widać jednoznacznie żadnej uciążliwej dolegliwości. Widać niestety problemy finansowe które będą się powiększać.

Gość ewa 12 3 4
10.01.1970 Moje małżeństwo w zasadzie nie istnieje a ty mi piszesz że nagle się zejdziemy?? Najprawdopodobniej to on ma jakąś na boku poza tym to alkoholik.

i wszyscy bedziecie mieli problemy, strzescie sie, jeszcze sprawdza sie moje slowa uuuuuuuuuu !

Gość kasix15989
13.11.1989 'czy on cos do mnie zuje i zy bedziemy razem?'

Adzio Adolf 20 kwietnia 1889 czy wyleczy reumatyzm? Tu nie widać jednoznacznie żadnej uciążliwej dolegliwości. Widać niestety problemy finansowe które będą się powiększać. hahahaha podałem imie i date urodzenia adolfa hitlera ale spoko że ma porblemy finansowe :D

"ewa 12 3 4 10.01.1970 Moje małżeństwo w zasadzie nie istnieje a ty mi piszesz że nagle się zejdziemy?? Najprawdopodobniej to on ma jakąś na boku poza tym to alkoholik" I otuz to ! Z tym alkocholikiem bedziesz 7lat, 7 miesiecy, i 7 dni w cugu

10.01.1970 Moje małżeństwo w zasadzie nie istnieje a ty mi piszesz że nagle się zejdziemy?? Najprawdopodobniej to on ma jakąś na boku poza tym to alkoholik. Tak jak mówiłam, a właściwie jak pokazały karty- mąż udowodni ci swoje uczucie, odbudujecie stracone zaufanie i będziecie razem. Powtarzam, to jest tylko tarot a nie wyrocznia. Tak pokazują karty i tak może być, proszę być dobrej wiary :) Życzę powodzenia.

Gość ffd1
No a co z ta Kasią?

13.11.1989 'czy on cos do mnie zuje i zy bedziemy razem?' Ja tu widzę zabawę, on lubi cię, ma do ciebie pozytywne uczucia jednak jest to raczej koleżeńskie niż romantyczne. Przeznaczony dla Ciebie już mężczyzna dużo starszy.

"ffd1 No a co z ta Kasią?" hooj z ta kasia, juz mnie nogi bola od tasowania tych kart bo rozwieszam pranie

Gość ffd1
Masz sprawne nóżki wrozko heh :p