Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sicilla

Postawię tarota :)

Polecane posty

fajnie miec dar, ja wroze kartami a moja mamusia potrafila rozmawiac z drzewami, obecnie tego nie robi bo ma ograniczone wyjscia na oddzziale

Gość marcinek marcinek
Ej to jest jakieś dziwne... Jak otwiera sięprofil wróżki to raz jest końcówka 76 raz 80 Teraz padł wątek. Tu jakiś hacker sie bawi czy cu

Gość ofildon
No to wroz mi Olaf 15 05 63 , czy w koncu moja byla da mi spokoj ? Dziekuje za Twoj czas i dobre checi .

Gość Bambino mio
Powroz i mnie prosze :) 11 listopad 1972. Czy G cos do mnie czuje? Czy bedzie w przyszlosci kolo mnie?

Gość Bambino mio
Powroz prosze i mnie :) 11 listopad 1972. Czy N. cos do mnie czuje? Czy bedzie w przyszlosci kolo mnie?

"ffd1 A więc dalej będziesz wróżyć to jeszcze nie idę spać , poczekam" a ty jestes mankutem albo mamutem, niewiem, ciezko mi jest powtorzyc co karty powiedzialy bo hihotaly

Gość bambino mio
a gdzie moje posty? dwa wysllane bo sie nie pojawily :( w jednym bylo G a w drugim N ale to ta sama osoba jest :)

Gość bambino mio
aa pojawily sie, przepraszam i prosze o wrozbe

Prawdziwa wróżka to ta z końcówką 76, poza tym w moim nicku jest dwa razy L, a nie I i L, które niestety wyglądają podobnie jeśli i jest dużej, a L małe "Il" ;) proszę zwrócić uwagę, u mnie jest dwa razy małe L "ll". Pozdrawiam i dobranoc :)

Sicilla-wrozka Prawdziwa wróżka to ta z końcówką 76, poza tym w moim nicku jest dwa razy L, a nie I i L, które niestety wyglądają podobnie jeśli i jest dużej, a L małe "Il" proszę zwrócić uwagę, u mnie jest dwa razy małe L "ll". Pozdrawiam i dobranoc pierdole jak opetana :->

Gość skwoja
Ada 19.09.1998 czemu spoznia mi sie okres?" Widzę w nie dalekiej przyszłości pieluchy i dziecko, oraz kłótnie z ojcem dziecka z moim ojcem? czy kim?

Gość lwica1998
Podstawą wszelkich form wróżenia z run jest alfabet futhark. Jego nazwa pochodzi od początkowych liter pierwszych sześciu run. Najpopularniejszą jego odmianą jest tzw. „futhark starszy złożony z 24 symboli, którymi posługiwano się do VII wieku. Modyfikowany był on przez kolejne lata, pojawiając się w kilku odmianach na różnych obszarach. W czasach współczesnych dodano na przykład dwudziestą piątą, pustą runę zwaną runą Odyna, lub runą wyrd. Prawdopodobnie jej twórcą jest wybitny znawca tematu i twórca własnego systemu runicznego Ralph Blum. Klasyczny futhark posiada jednak tylko 24 runy. Podzielony jest on na trzy części po osiem run (tzw. Atty), a każda z tych części przypisana jest danemu bóstwu, którego imię zaczyna się od pierwszej litery rozpoczynającej każdą z trzech ósemek. Osoby profesjonalnie zajmujące się wróżeniem z run, znają wszystkie litery alfabetu runicznego, a także znaczenie poszczególnych symboli. Potrafią trafnie zinterpretować ich układy i położenie względem siebie, a także posłużyć się odpowiednim rozkładem w zależności od zadanego pytania. Runiści tworzą także runiczne skrypty i amulety, które właściwie dobrane chronią przed złymi urokami, negatywną energią, oraz pomagają w duchowym rozwoju i uzyskaniu życiowej harmonii. Jeżeli chcesz otrzymać swój indywidualny skrypt runiczny, lub talizman z przeznaczonym tobie symbolem, skontaktuj się z naszymi runistkami. http://www.wrozenie24.com/runy-symbole/