Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sicilla

Postawię tarota :)

Polecane posty

Gość Sicilla

Wzorem jednej wróżki, która obecnie wróży na forum, w chwili nudy chętnie postawie wam karty tarota :) Proszę podać datę urodzenia i pytanie, imię też mile widziane aby wiedzieć do kogo mam się zwracać :)

Gość tytytyghbv
07.06.1986 Gosia. Jak moje zycie sie potoczy? Pod kazdym wzgledem?

Gość wróżka octówka
imie- wróżka octówka data urodzenia 11 czerwca 1983 pytanie: czy uda mi sie kupić dom bez problemów?

Gość Sicilla
07.06.1986 Gosia. Jak moje zycie sie potoczy? Pod kazdym wzgledem? Gosiu, ja tu widzę niewielkie problemy finansowe w najbliższym czasie, będzie z tym trochę kłopotu ale poradzisz sobie z niewielką pomocą mężczyzny.

Gość Sicilla
imie- wróżka octówka data urodzenia 11 czerwca 1983 pytanie: czy uda mi sie kupić dom bez problemów? Przykro mi, ale karty nie pokazują żadnego zakupu domu. Będzie niestety sporo kłotni w najbliższym czasie.

Gość Sicilla
imie- wróżka octówka data urodzenia 11 czerwca 1983 pytanie: czy uda mi sie kupić dom bez problemów? Uogólniając, nie widać tu żadnej poważnej inwestycji

Gość tytytyghbv
A jak w uczuciach? Z praca?

Gość wróżka octówka
sicilia- coś ściemniasz, bo ja właśnie finalizuję tę inwestycję:) w czerwcu odbieram klucze do domu:) coś z tym twoim wróżeniem chyba nie tak:)

Gość Sicilla
Bartłomiej 05.10.1990 1. Czy dostane staz? Będzie to cię kosztować wiele wysiłku ale ostatecznie będzie to coś poważniejszego niż zwykły staż, jednak w wymarzonej dziedzinie. Czeka Ciebie wiele trudu, prób i upadków, jednak wyjdziesz na tym na dobre. 2. Czy pogodze sie z ludzmi z ktorymi miales niegdys konflikty? Nie widzę tutaj wielkich konfliktów, być może osoby którym zaszedłeś za skórę już o tym zapomniały bądź nie mają urazy, widocznie czekają na krok z Twojej strony. 3. Czy zdam zalegle egzaminy? W sferze intelektualnej wszystko pójdzie w porządku, bez większych niepowodzeń. 4. Czy zrealizuje swoje marzenia zawodowe? Tak jak w pkt. 1, potrzeba do tego wiele wysiłku, trudu i nerwów, ale wszystko pójdzie lepiej myślisz :)

Gość Sicilla
A jak w uczuciach? Z praca? Gosiu, tak jak wspomniałam z pracą będą niewielkie problemy, będziesz miała mniej pieniędzy niż potrzebujesz Jeśli chodzi o uczucia to jest ktoś kto bardzo cię kocha, to jasno i wyraźnie widać w kartach i to właśnie ta osoba pomoże wyjść ci z problemów finansowych.

Sicilla to co piszesz to uniwersalne odpowiedzi pasujące do każdej sytuacji. np: "Będzie to cię kosztować wiele wysiłku ale ostatecznie będzie to coś poważniejszego niż zwykły staż, jednak w wymarzonej dziedzinie. Czeka Ciebie wiele trudu, prób i upadków, jednak wyjdziesz na tym na dobre." Każdy jak się pomęczy to dostanie staż a skoro o to pyta to oczywiście ma problemy z dostaniem i wiadomo że musi się pomęczyć aby znaleźć.

To raczej nie ja im zaszedlem za skore:) bylo odwrotnie.... No chyba cos widzisz bo staz troche rozni sie od moich planow zyciowych :D ale jestem na bezrobociu i chcialbym chociaz jakies grosze zarobic.

Gość Sicilla
sicilia- coś ściemniasz, bo ja właśnie finalizuję tę inwestycję w czerwcu odbieram klucze do domu coś z tym twoim wróżeniem chyba nie tak W takim razie życzę powodzenia :) Jak wiadomo to są tylko karty. Jednak wg nich nie obejdzie się bez kłótni co ostatecznie może doprowadzić do nie skończenia transakcji.

Gość zonda299
16.10.1982 czy warto otwierac interes o ktorym mysle? Czy Dostane ta posade o ktora sie staram?

Gość Sicilla
Będzie to cię kosztować wiele wysiłku ale ostatecznie będzie to coś poważniejszego niż zwykły staż, jednak w wymarzonej dziedzinie. Czeka Ciebie wiele trudu, prób i upadków, jednak wyjdziesz na tym na dobre." Przecież karty nie mówią jasno "Dostaniesz staż w firmie Takiej&Takiej i będziesz zarabiał XXXzł" Ważna jest umiejętność interpretacji i tego co wskazują na daną osobę :) Moje wróżby mylą się w niewielu przypadkach. Każdy rozumny człowiek potraktuje to jako ciekawostkę a nie drogę życiową :)

Flavia 20.02.1989 czy Kaike do mnie wróci? Czy moje obecne studia są dobre i gdzie powinnam mieszkac? (w penthaousie czy tam gdzie teraz mieszkam)

Gość Sicilla
16.10.1982 czy warto otwierac interes o ktorym mysle? Czy Dostane ta posade o ktora sie staram? Interesu tutaj nie widać, może okazać się niewypałem. Posada o ktorą się starasz będzie niewystarczająco płatna na twoje potrzeby. Ja widzę tutaj dziecko w najbliższym czasie :) 1981r. 8 grudnia. chce wiedziec czy zarobie w tym roku wystarczająco dużo pieniedzy by zrealizowac swoje plany Zarobisz pieniądze, które będą powyżej twoich oczekiwań, jedanak nie będzie to wystarczająca kwota na Twoje plany. Jednak to dopiero pod koniec roku.

Sicilla ja jednak wolę abym to ja decydował o swojej przyszłości a nie jakieś karty niewidomego pochodzenia, a poza tym, moja koleżanka pracuje jako wróżka na telefon i wiem jakie to wciskanie ludziom kitu

Gość Sicilla
Flavia 20.02.1989 czy Kaike do mnie wróci? Czy moje obecne studia są dobre i gdzie powinnam mieszkac? (w penthaousie czy tam gdzie teraz mieszkam) Niestety karty nie pokazują wielkiej miłości, coś zaiskrzy w wakacje ale może nie przetrwać próby czasu. Jeśli chodzi o studia to od października będziesz się w nich spełniała jednak czas pokaże, że nie była to dobra inwestycja finansowo. Co do mieszkania to będziesz szcześliwa w niewielkim mieszkaniu ze sporą ilością osób.

Gość ndn333kk3
Agata 10.02.1991 czy w tym roku uda mi sie zajśc w ciąze i jakiej płc to bedzie?

Gość zonda299
Dziecko? O to sie zona "ucieszy";) czyli finansowo zle?

Gość Sicilla
Bartłomiej 05.10.1990 Planuje isc na studia ale to troche daleka przyszlosc... chcialbym by w mojej sytuacji wszystko dobrze sie ulozylo i w sytuacji finansowej oraz intelektualnej Myślę, że to będzie szybciej niż ci się wydaje :) Rozwój intelektualny to dobra droga :)

Bartłomiej 05.10.1990 to idź na takie studia po których będziesz mógł założyć własną działalność. Nie licz na pracodawców w Polsce

Gość Sicilla
Agata 10.02.1991 czy w tym roku uda mi sie zajśc w ciąze i jakiej płc to bedzie? Karty wyraźnie pokazują dziecko, prawdopodobnie nawet teraz jesteś w ciąży. Zrób test ;) Radzę także zdrowo się odżywiać i dbać o siebie...

Gość mama mani
22 czerwca 1981- czy wygram bilet na otwarcie igrzysk w londynie?