Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja88

czy to ja wyolbrzymiam?

Polecane posty

Gość ja88

witam :) chciałbym sie was poradzic, bo sama nie wiem co myslec. otoz wczoraj moj facet chcial mi dac zestaw bizuterii... tak po prostu bez okazji, i wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze wiem( bo sam mi kiedys wspominal na poczatku naszego zwiazku) ze ten prezent mial byc dla jego bylej, ale z jakichs tam wzgledow ona go nie dostala, i zostal u niego. On wczoraj wlasnie chciał mi go dac.... a mnie poprostu zamurowalo... jak tak mozna? poczułam sie niemiło... jakbym zbierala po niej resztki.. Czy moze jednak to ja przesadzam i nic sie nie stało?

Gość moniczkaaaasss
nie przesadzasz. skoro powinien być dla niej to powinien komuś to odsprzedać, a tobie kupić coś innego.

Gość ja88
wczoraj po prostu nie wiedziałam jak mam na to zareagowac.. to bylo takie przykre. a co gorsze on uwaza ze cos ze mna nie tak skoro nie chce tego przyjac i nie odzywa sie do mnie od wczoraj, a mieszkamy razem...

Gość my ding ding dong
Moim zdaniem facet powinien był wymienić tą biżuterię u jubilera na jakiś inny komplet dla ciebie, tym bardziej że wiedziałaś dla kogo miał być oryginalnie ten zestaw :O

Porozmawiaj z nim na spokojnie że prezentów przeznaczonych dla innych nie daje się bliskiej osobie , a już na pewno nie po byłej dziewczynie. Jak tego nie zrozumie to się z nim pokłócić i nie bądz już taka miła. Jak dalej nie zrozumie, to zrób mu taki sam numer. Daj mu prezent i powiedz ze miałaś go dla byłego ale zapomniałaś dać.

Gość ja88
powiedzialam mu wczoraj, ze nie przyjme tego bo to mialo byc przeznaczone dla jego bylej, ale on nie widzial w tym zadnego problemu :(

Gość moniczkaaaasss
skoro się obraził to mu wytłumacz że jakbyś zakładała tą biżu to myślałabyś o jego byłej i bałabyś się że jakby on widział Ciebie w niej też by myślał o swojej poprzedniej dziewczynie. poproś go żeby pojechał i wymienił ten komplet na co innego.

Gość ja88
aj znajc jego to pewnie powie, ze nie mozna wymienic, bo mu sie nie bedzie chcialo... poza tym to i tak mnie jeszcze bardzo zasmucilo to gdy zobaczylam ten zestaw, bo wiem, ze to tylko rzecz, ze tylko materialnosc, ale to bylo piekne, a mi choc jestem z nim duzo dluzej niz jego byla dziewczyna to ma problem z kupieniem kwiatka... ;(

Gość moniczkaaaasss
to sama weź to od niego pojedź do najbliższego jubilera i poproś żeby ci to przetopili. i porozmawiaj z nim normalnie , romowa to podstawa związku :)

Gość ja88
rozmawialam z nim.. a raczej probowalam... ale nic, nie odzywa sie do mnie, wczoraj mi wykrzyczal, ze powinnam znalezc sobie innego chlopaka, ale ja nikogo innego nie chce, kocham go i poprostu tylko ta sytuacja strasznie mnie zasmucial... nie wiedzialam, ze mozna byc az tak nietaktownym:/

Gość ja88
ktos sie jeszcze wypowie?

Nawet kwiatka Tobie Ci nie kupi? A jej biżuterie? Po co Ci taki facet, który jeszcze wykrzykuje, że masz innego poszukać?

Gość ja sie wypowiem
Widze ze lubisz szukac sobie problemow . Przejmowac sie takim gownem? Powinnas wziac , podziekowac w koncu docelowo trafil do Ciebie . Jak sie nie podoba to wymienic i wszystko a nie jakies fochy . W podstawowce sie uczysz ?