Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sibbiliajah

mądralińska

Polecane posty

Gość sibbiliajah

Hej :) Mam taki problem. Trzymam się z grupką znajomych, wspólnie wygłupiamy się, spędzamy razem czas, chodzimy do kina. To grupka mieszana, chłopaki i dziewczęta Jest w miarę milo ale... No właśnie, od jakiegoś czasu dostrzegam pewien problem, polegający na ostracyzmie. Jedną nasza wspólną koleżankę już tak potraktowano, wykluczając ją poza grupę. W sumie nie wiem dokładnie o co poszło, nie było mnie przy tym ale dziewczyny zaczęły sobie ubliżać i obecnie z tamtą nie utrzymują relacji, pomimo jej starań. W grupie jest kilku chłopków, traktowanych jak rodzynki. Są dziewczyny, które bardzo pilnują żeby nie umizgiwać się zbyt mocno do nich choć same tak robią a ja nie będę ukrywać, że czasem dla zabawy i żartu wygłupiamy się świrując do siebie ale dziewczynom się to nie podoba i padają nie miłe określenia choć same robią podobnie. Oczywiście nie ma mowy o żadnych romansach. Dochodzi do takich sytuacji, że ci koledzy w tajemnicy przez innymi szukają kontaktu co z czasem wychodzi i burzy atmosferę grupy. Dlatego przestałam umawiać się z nimi sam na sam, bez grupy żeby nie było kwasu. Moj drugi problem to taki, że jestem osobą która jasno wypowiada swoje zdanie, często w swoich rozważaniach odstaje od grupy przez co dziewczyny uważają mnie za osobę zadzierającą nosa, mądrzącą się. Nie wiem jak do tego podejść, bo tak wcale nie jest. Po prostu czasem wyrażam to co myślę. Czasem mam wrażenie że jak wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one. Inne dziewczyny piją sobie wesoło z dziubków i dostrzegam ich większa zażyłość. Nie o to chodzi, że jestem o to zazdrosna bo nie jestem ale czy sam fakt że mam odmienne zdanie może je obligować do nazywania mnie zimną suką, mądralińską czy tym podobne a mi czasem jest przykro, że tak myślą i kiedy proszę je o wyjaśnienie to one obracają to w żart. Poradzicie coś...

Gość hjfg
spierdalaj