Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoderznijGardloTepaLyzka

Odpuszczam... świadomie wybieram do końca życia samotność, koniec z kobietami

Polecane posty

Mówię szczerze... kobiety nie są na moją psychikę mam 25 lat i przecierpiałem już wystarczająco dużo w życiu przez kobiety za mocno to znoszę.. kiedy już z jakąś byłem, albo kręciłem stresowało mnie wszystko.. np to, że nie chce się spotkać, że gada z jakimś innym facetem itp.. a kiedy już mnie rzucały to byłem żywym trupem nic nie jadłem, 0 apetytu, ciągle alkohol... 2x w życiu potwornie cierpiałem, praktycznie przez rok byłem zniszczony psychicznie za jednym i drugim razem wczoraj po raz już chyba setny dostałem kosza od dziewczyny w której też już zdążyłem się zauroczyć.. przez cały dzień wczoraj zjadłem dosłownie troszkę zupy i wieczorem wypiłem 6 piw... do tej pory mnie skręca jak pomyśle, że ona się z kimś spotyka (to nie ściema.. olała mnie bo z innym się spotyka) kurwa, to jest za silne dla mnie.. nie potrafię olać tematu kiedy się zakocham/zaurocze i kobieta mnie zostawia.. nie chce więcej tego przeżywać a jest to nieuniknione, nigdy w życiu nie było tak abym to ja zostawił kobiete albo stracił zainteresowanie nią :O oczywiście nie musze mówić, że poznanie kobiety nie jest dla mnie proste... w klubach to praktycznie mam zerowe powodzenie no cóż.. wybieram świadomie samotność, mówie to oficjalnie.. będe żył w smutku- bo ciężko się cieszyć z życia będąc samotnym, ale przynajmniej nie będe już sercowo cierpiał

up

Gość zagłuszę stresy związane,czy
co ci można powiedzieć,albo jest szansa na normalne życie,albo nie

chcesz jakichś pocieszeń czy przytulenia,już tak żałosny to nie bądz

nie wiem czego oczekuje po tym wpisie.. chyba, zrozumienia... przede wszystkim prosze aby nikt nie próbował mnie nawet pocieszać bo jest to bardziej żałosne niż nasi grajkowie w piłke ja się chciałem po prostu wyżalić, że jestem na dnie i tyle

Gość dddfffffdd
Wszystko przyjdzie samo. Za bardzo się starałeś,za bardzo chciałeś być z kimś na siłę. Źle trafiałeś i za szybko się poddajesz. Trzeba żyć normalnie swoim życiem a może ktoś wartościowy się pojawi. Nie zamykaj się i nie rób sobie takich postanowień bo one nie mają zupełnie sensu. Nie rób z siebie ofiary bo to nie pomaga. Ciężko jest znaleźć tą drugą połówkę.

Wiesz co ja wiem coś o tym :( mam tak teraz, nawet mi włosy zaczęły wypadać i schudłęm 5 kg, To że się tak zachowujesz to tylko znak, że byłeś na prawdę zakochany a nie tylko zauroczony. W pewnym sęsie to jest piękne, ale to że cierpisz nie może przekreślać tego czy będziesz z kimś jeszcze czy nie. Cierpienie jest wpisane w życie każdego człowieka czy tego chcemy czy nie. Nie łam się i nie przekreślaj możliwości bycia szczęśliwym, nic nie przyjdzie łatwo

Gość dddfffffdd
sorry,że jestem tak żałosna i ośmieliłam się udzielić w temacie. Widzisz może to jest przyczyna jak traktujesz ludzi.

wśród dinonazurów Tyranozaurów Rexów,też tylko gartka uczestniczyła w kopulacji,one nie miały burdeli

ddff.. prosiłem aby takie tanie pocieszenia jak "wszystko przychodzi samo" bla bla, byście sobie darowali :O gówno przychodzi samo... o taka jest prawda a może inaczej, do kobiet owszem-milosc sama zapuka, ale dla mało atrakcyjnego faceta jedynie co może zapukać w dzwi to lekarz psychiastryczny

Gość tyyrytyy
Super gratuluję osiągnięcia dna!!! Jakim to trzeba być ciapą,żeby takie mieć o sobie zdanie i tak przejmować się babami....ok może być?nie doradzam więc jest ok,rozumiem,że jednak można się stoczyć tak jak Ty.

Gość reeeeeeeeeeed
wyluzuj, nabierz dystansu i wszystko będzie dobrze, sam sie zakochiwałem kilka razy, bez powodzenia, było czasem strasznie. a jak już przyszła ta co miało być, to już została i jest super

ale do mnie nie przyjdzie 'ta co ma byc na zawsze', rozumiecie?

Gość dddfffffdd
No widać na Twoim przykładzie starasz się i takie gówno Ci wychodzi. Żałosne to jest użalanie się nad sobą,nie masz innych problemów? Twoim celem życia jest znaleźć babe...pffff. Kobiety nie lubią właśnie takich facetów jak Ty,zazdrośni o wszystko nie potrafiący zbudować normalnych relacji,włażących w dupę na każdym kroku no taka ciota krótko mówiąc...i nie zwalaj wszystkiego na wygląd bo problem jest w Tobie a,że ludzie nie zmieniają się na zawołanie to...To skoro wiesz ,że psychiatra jest Ci potrzebny to po kiego ... tu te swoje bzdury wypisujesz idź się leczyć i nie marnuj czasu.

Gość glutyyyyy
ale do mnie nie przyjdzie 'ta co ma byc na zawsze', rozumiecie? Przepraszam ale nie rozumiemy i nie chcemy zrozumieć bo niby po co?,Twój problem radź sobie sam.

Łatwo ci mówić... ja też kiedyś ludziom doradzałem w różnych kwestiach kiedy mnie coś nie tyczyło i myślałem, że to błachy problem jakbyś była na moim miejscu czyli dostawała byś w życiu SAME KOSZE, mnóstwo wycierpiała się , przeżywała dłuuuuuuuuugi celibat, miała po prostu zerowe zainteresowanie płcią przeciwną i uświadomiłą sobie, że czeka cię samotność to jestem ciekawy jakbyś szczekała.. i nie mów mi, że ktoś ciebie też kiedyś rzucił czy coś bo to nie to samo, dostać raz czy dwa po piździe a całe życie dostawać

Gość ANIAAAAAASAAAAA
i to jest pedal z wyboru,albo koiobijca dozywotni:-P

Gość Słuszny wybór Twój
popieram -lepiej wybierz samotność. A co ma być to bendzie.

Gość dddfffffdd
A czy ja Ci doradzam ? Jadę po Tobie równo a Ty dalej swoje. Stwierdzam fakty. Też nie mam łatwego życia a jednak nie stawiam faceta na piedestale.A nie ma co gdybać jak bym szczekała (chociaż może mimo swoich 25 lat nie wiesz iż ludzie nie szczekają i nie ma co wstawiać tego słowa w cudzysłów )bo ja jestem inna widocznie i z charakteru i z wyglądu. Powodzenia w dalszym życiu.

Gość nie ma to jak gadać z lepszymi
"dddfffffdd No widać na Twoim przykładzie starasz się i takie gówno Ci wychodzi. Żałosne to jest użalanie się nad sobą,nie masz innych problemów? Twoim celem życia jest znaleźć babe...pffff. Kobiety nie lubią właśnie takich facetów jak Ty,zazdrośni o wszystko nie potrafiący zbudować normalnych relacji,włażących w d**ę na każdym kroku no taka ciota krótko mówiąc...i nie zwalaj wszystkiego na wygląd bo problem jest w Tobie a,że ludzie nie zmieniają się na zawołanie to...To skoro wiesz ,że psychiatra jest Ci potrzebny to po kiego ... tu te swoje bzdury wypisujesz idź się leczyć i nie marnuj czasu." szybko zniżyłaś swój poziom wypowiedzi, więc na Ciebie też nie warto wydać 5zł na kawę. kobieta zawsze zachowuje klasę, a Tobie już udawanie przeszło.

Gość dddfffffdd
No skoro on każdego kto chce go zrozumieć i jakoś pomóc uważa za żałosnego to nie pozostaje nic tylko powiedzieć mu prawdę,którą ode mnie uzyskał. Tak, kobieta zawsze zachowuje klasę...nawet te dziwki przy lesie, ja tylko powiedziałam jakich facetów nie lubią kobiety,prawda boli....A sposób w jaki siebie opisał wskazuje,że jest właśnie z tego gatunku. A propos kawy...ja płacę za siebie,nie potrzebuję łaski od mężczyzny i jego 5 zł...pffff

Gość Milenooooo
nie ma to jak gadać z lepszymi-Kobiety zawsze zachowują klasę? A od kiedy jesteś na tym forum?... Poczytaj sobie jakie suki potrafią być wredne...

Gość dddfffffdd
nie wiem, jak morzna sie do mnie pszywalac. iccie sie walic za swoja kawusie za 5zl. pffff. morze bedziecie kiedys mieli laski, ale na pewno nie mnie, hahahhaa:D:D:D zalosni jestescie.

Gość nie ma to jak gadać z lepszymi
@Milenooooo "nie ma to jak gadać z lepszymi-Kobiety zawsze zachowują klasę? A od kiedy jesteś na tym forum?... Poczytaj sobie jakie suki potrafią być wredne..." Nieważne, czy jestem od dzisiaj, czy od stu lat. Kobieta zawsze zachowuje klasę. A tutaj widocznie ich za wiele nie ma:)

Gość hool_girl
Lepiej być samemu niż tkwić w jakiejś chorej relacji, proponuję moje motto : nic na siłę. skoro się nie udało widać były nie warte zachodu

Gość outhelper
i tak najwazniejsze sa pieniadze

/// i tak najwazniejsze sa pieniadze /// jesli nie ma się wygladu to owszem niestety ja ani nie mam wyglądu (niski jestem) ani kasy .. (i mieć jej nie bede.. bo w wygraną w totka juz nie wierze, a samemu nie jestem w stanie zarobic wiecej niż 1500 miesiecznie -chociaz narazie to nawet grosza nie zarabiam, bo jestem studentem jakiegos chujowego kierunku, po którym nic nie bede miał)

Gość hool_girl
nie pie..ol, pieniedzy sie mozna zawsze razem dorobic jak sie chce i ma zaciecie

Gość hool_girl
poderznijgardlo- i co, może jeszcze pracę straciłeś, że nie zarabiasz?

Gość Koleś123
Ja miałem podobnie i już dawno olałem te głupie baby i chodzę sobie na dziwki od kilku lat i jestem zajebiście szczęśliwy