Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TOJAokruszek

nie mam slow

Polecane posty

MOJ FACET MA PRAWIE 40 JA 27 JESTESMY 3.5 ROKU RAZEM. WCZORAJ ANTWERPIA BYLAM WNIEBOWZIETA BO MYSLALAM ZE PRZYNAJMNIEJ WEJDZIEMY DO JEDNEGO SKLEPU JUBILERSKIEGO BY SPRAWDZIL CO MI SIE PODOBA A TU NIC MOJE DROGIE KOBIETKI JEST MI TROCHE SMUTNO BO MOJ FACET CIAGLE OBIECUJE. JESZCZE PRZED WYJAZDEM DO ANTWERPII 2 DNI WCZESNIEJ OSCENTACYJNIE POKAZAL MI ZE WLASNIE ZABIERA SIE ZA ZNALEZIENIE NR MOJEGO PALCA Z KARTKI KTORA SOBIE WYDRUKOWAL. IDIOTA? CZEKAC CZY UCIEKAC?

Gość kkkoooookkkkoooooool
ty nie kochasz go a jego p;ieniądze... żałosna

PROSZE NIE O WYPOWIEDZI PROSTAKOW TYLKO NORMALNYCH ZYCIOWYCH OSOB! MOZE KTORAS Z WAS DZIEWCZYNY MA PODOBNIE

Gość i sie wyda
Ja wcale nie wyciągnęłam takich wniosków ,że autorka kocha nie jego ,tylko pieniądze :( Poczeka jak czujesz ,że warto:D

Gość i sie wyda
wyłącz capslok:D

Gość kkkoooookkkkoooooool
chmmmm..... skoro chce uciekać bo nie kupił jej pierścionka .... to wybacz ale sama myśl się nasuwa że zwykła panna co za pieniędzmi lata.

zastanawia mnie tylko wiek prawie 40 na karku raz mowo ze chce innym razem mysle ze ma w dupie ilez mozna, zachowuje sie czasem jak bezmozgowiec to ja jestem inicjatorem wszelkich pomyslow, mam 27 lat i jeszcze bede zebrala o zareczyny:(

Gość zołzapierwszaklasa
hahahah aleś głupiutka, chociaż bardziej pachnie mi to prowokacją :D

Gość ququruqu
on ma 40 lat, polowe zycia za sobą i pewnie mase związkow i byc moze kilka zaręczyn. Moze jakies dzieci? Moz ebyla zonę? W takim wieku zaręczyny to pierdoły. Zwlaszcza jesli juz raz mialy miejsce.

zolza sama jestes glupia ty najchetniej bys czekala dawala dupy gotowala obiaki i dziekowala ze chlop z toba jest a jak jeszcze by kupil kapsla od tymbarka to bys byla w niebowzieta:( ps nie odpowiadam na twoje posty

moj facet mial kilka zwiazkow nie wiem nie dopytywalam; rodzina siostry gadaja ze ja pierwsza ktora tak mocno kocha, smiac sie czy plakac? nie deklarowal sie nigdy, czas poprzedzajacy nasze poznanie spedzal na imprezach pol alkohol cpal z kumplami;

Gość zołzapierwszaklasa
hahahahaha :D miłego dnia mitomanko :D