Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

czy są tu mamy które nie zaszczepiły swoich dzieci?

Polecane posty

Gość ikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ile mają teraz lat czy miesięcy i jak chorują?

Gość saleminkaa
wierzysz ze dzici nieszczepione mniej choruja to jestem w bledzie moj byl szczepiony i nie choruje a sa dzieci ktore czesciej wlasnie choruja

Gość żal żall żalll
saleminkaa TO NIE BYŁO PYTANIE DO CIEBIE

Gość jhajdh
Mnie nieustannie zastanawia skąd w nieszczepiących matkach przekonanie, że wiedzą lepiej niż lekarze i naukowcy. Dlaczego wierzą w to, że koncerny je oszukują, lekarze je oszukują i snują teorie spiskowe. Jedna z drugą niech się zatanowi, że dziecko skaleczy się w piaskownicy i nawet przeciw tężcowi nie jest zaszczepione. Albo będzie musiało mieć prosty zabieg a nawet przeciwko żóltaczce nieszczepione. No ale to teraz modne być nowoczesnym pseudomyślącym nieszczepiącym rodzicem. Na koniec dodam, że będąc w ciąży uległam histerii nieszczepienia. Zagłębiłam się bardziej w temat, pogadałam z mądrymi specjalistami i jestem całkowitą przecziwniczką nieszczepienia. ŻADEN rozsądny człowiek, z którym na ten temat rozmawiałam nie popierał braku szczepień. Tylko pseudooświecone interentem mauśki.

Gość hfkvfjyc
Moja kumpela nie szczepila! Jej syn 6 miesiecy ma za soba krztusca:O wymarla choroba nie? Ja szczepie

Gość skad pomysł ze krztusiec
wymarły? moja mała tez chorowała, 10 dni po szczepieniu i wcale łagodnie nie przeszla

Gość vgyvyvf
ja nie szczepiłam na nic, dzieci maja 16 i 5 lat