Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpeczka;-)

Farbowanie włosów - proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość malpeczka;-)

chcę pofarbować włosy, po raz pierwszy w zyciu. moj naturalny kolor to jasny brąz,kupilam farbe garniera czekoladę, więc kolor pewnie ciemny,pod czarny wyjdzie.szamponetka mama mi farbowala kilka razy, i chcialam zapytac doswiadczone osoby czy rowniez moze mi farbą tak samo zrobic? czy bedzie roznica,jakies przeswity itd? prosze o pomoc.nie chce sobie spaprac wlosow

Gość klaaaaaaaaa
farba czekolada wyjdzie czarna lepiej kup casting ale jasniejszy odcien

Gość malpeczka;-)
a to niech wyjdzie, raz mialam szamponetka czarny odcien i w miare dobrze czulam sie w nim, jedynie obawa o odrosty,nie mam zamiaru dekoloryzolwac i pogorszyc ich stan, najwyzej bede ciagle farbowac...

Gość malpeczka;-)
dekoloryzowac*

Gość malpeczka;-)
a moze cos na temat ktos odpowie?

Gość malpeczka;-)
up bo wazne

Gość 91
jesli Ci dobrze ufarbuje bedzie bez przeswitow :) a odrosty? hmm ja mam prawie czarne wlosy (w swietle braz) i farbuje same odrosty :P

Gość malpeczka;-)
no wlasnie a jesli beda przeswity to co? warto ryzykowac? boje sie :( albo w ogole jak wyjdzie brzydki nie pasujacy do mnie to co? a pozniej jak juz bede chciala miec naturalny kolor to tylko dekoloryzacja ?

Gość malpeczka;-)
up na prawde nie ma tu nikogo kto farbuje wlosy?:D

Gość 91
wiesz ja sie z tym swoim mecze, nie wiem jak go sprac a dekoloryzacja w moim przypadku nie wchodzi w gre :) i wiem jak kolory sie nudza moze nie warto ryzykowac i farbowac :) jak nie narzekalas na szamponetki to zostan przy nich :)

Gość malpeczka;-)
no wlasnie wolalabym farba bo kolor bylby intensywny i jest dolaczona fajna odzywka,a po szamponetkach niby w miarę ok ale na krótko, a farbowalas sama ? i dlaczego dekoloryzacja nie wchodzi w gre w Twoim przypadku?

Gość 91
ja roznie tak to sama a jak moja fryzjerka moze przyjechac to ona mi maluje:) najczesciej sama robie to farba w piance :P a co do dekoloryzacji mam dlugie wlosy i po prostu mi szkoda :(

Gość malpeczka;-)
a jak za pierwszym razem farbowalas to sama? w ogole jest jakas roznica miedzy farbowaniem przez fryzjerke a ' zwyklego 'czlowieka ? :Pmoja kolezanka tez tak jak Ty robila farba w piance i miala przeswity :( teog sie najbardziej boje.no i wlasnie tez mam dlugie wlosy i nie chce ich pozniej zniszczyc itd. :(

Gość 91
wiesz co lata wprawy, wiadomo ze fryzjerka zrobi bez przeswitow :) ale ja tez raczej ich nie mialam (zawsze mnie moja fryzjerka pytala gdzie chodze na farbe bo sa ladne i niezniszczone) :) chyba nie ma na to regoly :)

Gość malpeczka;-)
a jakiej farby uzywasz ? :)

Gość 91
najczesciel wella, raz palette uzylam a od dwoch miesiecy jestem szczesliwa posiadaczka odrostu ktorego nie widac :) i daje spokoj z malowaniem :)

Gość malpeczka;-)
wow :) ja wlasnie slyszalam ze po pallete wypadaja wlosy,a i tak mam cienkie,wiec zdecydowalam sie na garniera, zobaczymy jak to bedzie :) chyba zaraz zaryzykuje :D

Gość 91
hehe:) daj znac jak poszlo:)