Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet taki jaki

Paskudna siostra ukochanej

Polecane posty

Gość facet taki jaki

MAM PROBLEM!!! Siostra kobiety, którą kocham próbuje zniszczyć mój związek! Ciągle tłucze mojej kobiecie jakieś głupoty na mój temat!! A najgorsze jest to, że moja dziewczyna coraz bardziej się ode mnie oddala, bo ona jest pod silnym wpływem tej swojej siostrzyczki. Normalnie szlag mnie trafia! Najchętniej poderżnąłbym tej młodej suce gardło i zakopał w lesie, ale wtedy poszedłbym do więzienia .. Poradźcie jak się gówniary pozbyć!!!!!! Proszę!

Gość Jak to co ZROBIC?
zaprzyjaźnić się

Gość lek
No a ile ma lat owa gówniara a ile Twoja dziewczyna i jakiego typu farmazony jej wkręca?

Gość znamto.
co mówi konkretnie? bo wiesz siostra chce dla siostry najlepiej

Gość facet taki jaki
Wmawia jej że jestem nerwowy i psychiczny, że jestem kiepskim kandydatem na męża i że ona może mieć kogoś lepszego, bogatszego, z lepszej klasy niż jakiś inżynier budownictwa (czyli ja). Wmawia też jej, że to co ona do mnie czuje to nie jest miłość, ale zwykła sympatia i ostatnio moja dziewczyna mi coś truła o zostaniu przyjaciółmi. Bo jej siostra powiedziała że nie pasujemy do siebie .. KUZWA!!!!!! ZABIJE JĄ!!! MAŁĄ SZMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lek
No trochę nerwowy jestes , no w sumie się nie dziwię , a ta siostra to jakas doświadczona życiem ,że tak mówi , czy to rodzaj księżniczki co to czeka na " lepszą partię "?

Gość lek
A może spróbuj umówic się z siostrą na jakąs kawuchę i powiedziec jej ,że strasznie Ci na jej siostrze zależy , że nie zamierzasz robic jej krzywdy itd. Byc moze sama coś takiego już przeszła albo zwyczajnie się boi o siostrę .Może są bardzo ze sobą emocjonalnie związane?

Gość znamto.
Ja ci wierzę, że ją kochasz, tylko nie ziej tak agresja w stosunku do siostry, bo to może być dla ciebie niekorzystne, spokojnie pogadaj z nią. Dbaj o związek po prostu tak by dziewczyna nie miała zadnych wątpliwości. Nie pokazuj tak tych emocji. Wszystko spokojnie i wyważony sposób.