Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Q Q

Dziewczyny, przeciekłyście kiedyś?

Polecane posty

Jak w temacie - czy zdarzyła się wam kiedyś taka wpadka? I w jakich okolicznościach?

Gość ertgertgr
tak, w gimnazjum, ale wtedy to wszytskie przeciekały

ja do tej pory widziałam tylko jedną dziewczynę a palmą i zastanawiałam się, czy każda z was ma tak słaby okres? Ja kilka razy byłam tego bliska, bardzo, bardzo bliska...

Gość gbfdhgdn
no jasne, na poczatku, jak nie wiedzialam jak to ogarnac ale nikt nie widzial, ale to bylo straszne :P

Gość ja mam baaardzo obfite
miesiączki odkąd załozyłam sobie wkładkę domaciczną. muszę zmieniac podpaskę co godzinę,bo mam całą zalaną. nieraz mi przyszło prać pościel,bo mi przeciekło. przy wkładkach sa BARDZO OBFITE OKRESY:O wy też tak macie? zauwazyłyscie to?

Nawet jak nie mam okresu, to stoję przerażona, bo wydaje mi się że mam mokre spodnie:P

też musiałam prać prześcieradła - niektórych nie dało się już uratować:P nocą z pierwszego na drugi dzień jest najgorzej

Gość ja nie pozwalam sobie na
mój mąz się wściekał,ze pościel swieżo załozona i juz zakrwawiona:O dlatego na okres kładę po swojej stronie folię,zeby nie ubrudzić materaca:O

No, ale nie chodziło mi o takie przecieknięcie w domu czy nocą, ale w mieście i przy ludziach:D

Gość slowa prawdy....
nie zdarzylo mi sie tak zeby bylo widcozne

tak, mam mokro, bo dziś zaczął mi sie okres:D :D

Jak nie mam mozliwości sprawdzenia, to też wydaje mi się, że przeciekło i wszyscy widzą:) lecę do jakiegoś lustra, odwracam się i ta ulga:)

Gość gudddddd madchen
ta,w liceum :o poł szkoły widziało:o Dostałam taki obfity okres, że masakra, a że musiałam odrobić jakieś godziny nie mogłam pójść do domu. Żadnych dodatkowych podpasek nie miałam, bo wszystkie wcześniej zuzyłam. Wiedziałam, że mi przeciekło i zastanawiałam się co teraz jak jeszcze 2 godziny do wyjścia:o Wstałam z ławki i nie zapomnę ciszy jaka zaległa w sali, na szczęście były to dziewczyny z czwartej technikum ( ja byłam w 2 liceum) i uprzejmie sie nie odezwały. Nauczycielka mnie po coś wysłała i szłam z ogromną plamą na dupie (nie myślałam, że jest tak duża) i robiłam wszystko by nikt nic nie zauważył. Ale widzieli bo potem jak już szłam na przystanek (w długim płaszczu) to słyszałam jak jeden koleśmówi to drugiego: o to ta, co podpaski zapomniała :o

Gość ;rsikgjkrsthgrks.tghsr.kjgs
ogolnie zawsze bylo ok, ale od jakichś 2 miesiecy to mam taki okres, ze sie pozbierac nie moge. ogolnie mam problemy z jajnikami, moze to stad. ale zawsze zawieszam na tylek kurtke albo sweter i nie widac.

Gość ;rsikgjkrsthgrks.tghsr.kjgs
wczoraj poszlam na uczelnie, juz jak weszlam to od razu pobieglam do ubikacji, zmienilam podpaske i ok, ssiedzialam moze ze 2 godziny, wstalam i mialam wraca do domu i juz przeciekladm. a podpaska byla na prawde suza, super plus. masakraa jakas, dzisiaj ledwo do domu doszlam po moze tez 2 godzinach. kurwa no :(

gut madchen - ja pindziulę, zawsze się bałam czegoś takiego, teraz bedę jeszscze częściej do kibelka latać:P nie mogłaś iść do pielęgniarki? na pewno miała jakieś

W pierwsze trzy dni też muszę wymieniać co jakieś 2-3h, strasznie to uciążliwe...

Gość dlatego ja
pierwszego i drugiego dnia używam tamponów i dla dodatkowego zabezpieczenia jeszcze podpaski i jest ok.

Gość gudddddd madchen
tylko, że chodziłam do małej szkoły i tak nie było pięlegniarki :(

Gość romerio
A głupi facet myśli, że kobiety takie czyściutkie a feeeeee:)

Gość 91
ja nie mam z tym problemu okres 3-4dniowy i moge go z wkladkami przechodzic :) za to kumpela zamoczyla krzeslo na uczelni :P

u mnie trwa 7-8 dni, trzy pierwsze dni leci jak z kranu, pozostałe niewiele mniej. Gdybym dziś nie miała wkładki, byłaby plama:)poczułam, że muszę iść do łazienki, a tu do mnie"chodź, pomóż, zanieś, weź coś tam" a ja, że dobrze:) myślałam, że ta pomoc potrwa parę minut, potrwała... jakieś pół godziny:D

Gość mi sie zdarzylo...
ogolnie nie mam jakichs bardzo obfotych okresow, ale czasami zdarzaja mi sie... pamietam jak dostalam pierwszy okres, siedzialam na lekcji nagle poczulam, ze "tam" zrobilo mi sie mokro..po lekcji poszlam do lazienki no i na majtkach oraz spodniach mialam czerwona plame..a dodam, ze mialam biale spodnie :o nawet nie wiedzialam co to bylo :o mama mi w domu wszystko wytlumaczylo :D a w szkole nie wiem ile osob widzialo, nikt nic nie mowil..zaraz sie zwolnilam do domu... kilka lat pozniej, poszlam do kosmetyczki na manikiur, mialam okres 1dzien i siedzialam na fotelu, wstaje i patrze, ze przecieklam! a ten fotel byl obity bialym materialem :o tak mi bylo wstyd :o a tak to wiecej razy nic mi nie przecieklo :p

Gość ;)(;
raz spieszylam sie zalatwic sprawe urzedowa i mialam spodnice na sobie w pewnym momencie podpaska przeciekla i krew zaczela splywac mi po nogach :O wbieglam do pierwszego lepszego baru jak poparzona krzyczac gdzie jest lazienka :O przez ten incydent biuro mi zamkneli

mi się zdarzyło - ile miałaś wtedy lat? W ogóle nie wiedziałaś, co to jest?

Teraz, po przeczytaniu tego wszystkiego, będę się denerwować, czy wszystko ok:) już wiem, że jutro w kościele zajmę ostatnią ławkę:)