Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Q Q

Dziewczyny, przeciekłyście kiedyś?

Polecane posty

Gość mi sie zdarzylo...
13 :o no nie bylam jeszcze tego do konca świadoma :o

Jako nastolatka nie byłaś świadoma?

Ale żeście sobie temat znalazły :p No ale co tam ;) mi też sie raz zdarzyła taka niespodzianka :o zamiaszkałam razem z moim narzeczonym i rano po prostu obudziłam się już z okresem :o łóżko wyglądało masakrycznie, jakby kogoś zamordowali ze szczególnym okrucieństwem :p nie będę nawet mówić jak mi było głupio, na szczęście mój facet szybko ogarnął co sie stało, wrzucił brudną pościel do pralki i było po sprawie :)

o, ja całe prześcieradło poplamiłam, i to nie jedna mała plamka anie jedna większa, ale całe, od góry do dołu w plamy:P to był weekend, więc spałam dłużej, i miałam czas to zrobić:) nie udało sie sprać, wyrzuciłam:)

Gość mi sie zdarzylo...
no nie bylam :o mama ze mna nigdy na ten temat wczesniej nie rozmawiała, w szkole jeszcze o tym zajec tez nie mialam :o

z jednej strony to źle, ale z drugiej istne błogosławieństwo, że dzieci tak szybko "dowaidują się" :D

Gość MartaKrakow
ja miałam taką wredną koleżankę w podstawówce, siedziała za mną z kolegą i chciała mi wmówić na lekcji, że jak wstałam to widziała plamę z okresu :/ wstrętna sucz, oczywiście nie miałam w tym czasie okresu, ale trochę się przestraszyłam, że może już dostałam

ja w podstawówce nawet nie miałam okresu:)

Gość MartaKrakow
no ja też nie miałam, tylko, że istniała opcja, że akurat dostałam i ta koleżanka prawdę mówi, ale po prostu była wredna i specjalnie chciała mnie nastraszyć i pośmiać się z kolegą. Strasznie byłam w tamtym czasie nieśmiała, w liceum to bym jej nieźle już przygadała :P przecież jak nie ma się już podpaski, np. w szkole dostanie się okresu, to ostatecznie trzeba użyć papieru toaletowego, złożyć kilka razy i nosić w majtkach... :) trochę pomysłowości nie zaszkodzi, jak już nie ma się innego wyjścia, a nie czekać aż się plama wielka zrobi ;)

Gość MartaKrakow
druga część mojej wypowiedzi, do tych, co nie mają podpaski a czekają biernie na nieuniknione plamy

nie pomogłaś, przecież każdy by się domyślił, że może sobie gacie papierem/chusteczkami wypchać.

jakie ja mam szczęście, że do tej pory nic nie było widać:) ale na dodatek zapobiegliwie noszę w ciągu tych tygodni ciemne spodnie:)

Gość O co lotto?
Mi parę razy się to zdążyło..ostatnio mam takie okresy,że jak leże to jest ok,a jak wstane to mi po nogach leci.ŁÓŻKO kilkakrotnie zalalam.raz wybrałam się w okresie na zakup spodni,bo akurat w ten dzień w jednych ze sklepów była dość sporą promocja na wranglery.żal mi było odpuścić okazję i pojechałam w pierwszy dzień okresu:(.CZUŁAM,ŻE COŚ NIE TAK,miałam nawet pomysł żeby przebrać podpaske w przymiezalni,ale głupio mi było.no i przemoklam w drodze do domu.na szczęście miałam ciemne spodnie na sobie.chyba nikt nie widział.

Gość lepiej sie przebadajcie czy
nie macie zespolu policystycznych jajnikow, jesli wam sie takie incydenty zdarzaja

To trochę dziwne, niby wiem, że zaraz może być coś nie tak, ale głupio mi iść do toalety:P

Gość aafaefafgafgag
ja na szczescie nie chodze w jasnych ciuchach, zdarzylo mi sie pare razy przecieknac, ale nie bylo nic widac. w nocy tez pare razy zkrwawilam pizame,ale ja mam tak,ze jak dostane okres to sie budze praktycznie od razu.

Gość w45t6vb45yt5
Dziś o 17 miałam występ taneczny, a 14 marca miałam termin kolejnego okresu. Tamponów nie lubię. Stoję za kulisami, kilka minut do rozpoczęcia, a tu nagle mokro w gaciach:) ja w kiecce, przerażona, że coś przesiąknie. Po tańcu szybko lecę do kibelka - mojej wkładki nie poznałam:P gacie dookoła niej też czerwone;) ale nie przeciekło, więc włożyłam podpaskę i pognałam do domu:)

Gość gość
Oj kobitki ;) Ponawiam temat. Moje wpadki: -podczas 1 roku miesiączkowania jak mialam 14 lat mialam okres a poniewaz mialam jak to zwykle bywalo lekki to zalozylam cienka podpaske naturella normal ultra i niedosc ze mnie calą noc bolał brzuch i bylam 2 razy w kiblu to jeszcze obudzilam sie z 3 chyba srednimi plamami na przescieradle koszuli miętowej i podpasce :\ (marzec lub kwiecien 2k17) -okres po duphastonie: Przestalam brac go by okres sie pojawil i byl tak masakrycznie obfity i bolesny 1 dzien ze szok :( i w nocy znow ta sama podpaska mi przeleciala i na gatki od pizamy i biale majtki i troche koldre ale ciemno rozowa i brązowych plam naszczescie nie widac :) (sierpien) Aktualnie mam 15 lat :p