Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiakrakowgosiaaa

co oni w niej widzą????

Polecane posty

Gość gosiakrakowgosiaaa

mam koleżankę, jej mąż za nią przepada wszyscy prawie faceci z naszej paczki za nią przepadają :o a ponoć wyzwolone kobiety są teraz atrakcyjne moja koleżanka- rzuciła pracę bo jej "nie szanowali" jest tak słodka, że aż mdli, ma taaaaaakie dobre serce, taka wrażliwa jest wokół męża skacze jak kangur, obiadki, deserki, kolacje, w domu idealny porządek dla wszystkich taka miła i taka niewinna, jej mąż się nią musi opiekować, chronić, zachowuje się lekko dziecinnie, np. cieszy się z byle czego, wącha kwiatki w parku i się zachwyca, jej mąż jej kupi czekoladę a ona się rozczula, kupi se loda latem i się delektuje jak idiotka siedząc w parku i nawija o tym jak tu pięknie, jak miło w słońcu itd nic jej powiedzieć nie można niemiłego czy negatywnego bo zaraz tak się przejmuje że aż się rzygać chce faceci z paczki za nią szaleją, bo zawsze u nich takie pyszności, bo ona taka słodka, miła, wyrozumiała, bo uduchowiona - bo przecież malarka co Wy faceci widzicie w takich idiotkach??? czy nie lepsze zaradne kobiety, które może i są momentami wredne ale umieją sobie radzić w życiu, zarabiają kupe kasy, są pewne siebie???? wkurza mnie ta koleżanka strasznie :o c

hehehehe Faceta obowiązkiem jest opieka nad kobieta. Oni uwielbiają takie lekko nieśmiałe, niezaradne żeby się o nie troszczyć. Do tego mówisz ze ona skacze koło męża więc jest po prostu ideałem.

Gość sujupuju
każdy facet chce mieć służącą w domu

Gość gosiakrakowgosiaaa
ale właśnie on jej nie traktuje jak służącą on jej robi kawke, zachwyca się nią, co chwile się chwali, że ma najlepszą żonę ledwo ona kichnie a on zaraz "oj kochanie chora jesteś??" co on w niej widzi???? jak dla mnie to ona jest słodką idiotką

Gość audrey h.
a co Ciebie to obchodzi co on w niej widzi? coś Cie boli :D

Gość in america tv watches you
Aha, ya lyublyu takoye dyevushi, takoye krasive :D

Gość zazenowana i pod wplywem
taki typ osobowosci znam takie jest bardzo wrazliwa, lubi ludzi, nature, cieszy sie drobnymi rzeczami typ artystyczny generalnie nie moj typ ludzi, ale rozumiem i akceptuje ludzie sa rozni, troche tolerancji do tego pewnie jest ladna a ty jej najwyrazniej czegos zazdroscisz :O

Gość sujupuju
weź się uwzięłaś na tą babę może po prostu ją kocha a ona po prostu kurwa lubi wąchać kwiatki a tak w ogóle po chuj się nimi interesujesz jak są szczęśliwi to niech tak sobie żyją zazdrosna cipa z ciebie i tyle

Prawdziwa kobieta :P a kto ci nagadał głupot że faceci lubią wyzwolone babki ??

Gość gosiakrakowgosiaaa
bo kur^5&%&% facet z naszej paczki, który mi się podoba ciągle o tej idiotce gada

Gość polegalu
dlaczego odrazu idiotka? bo jest wrażliwa i miła dla wszystkich? idiotką możesz nazwać siebie bo jej zazdrościsz powodzenia;]

Gość mgbk
ale ty dziwna jestes:o wlasnie takich ludzi sie lubi,a nie tych ktorych ty opisujesz-ze niby kase zarabiaja,sa zaradne itd, taki ma byc FACET, skoro ty taka chcesz byc to moze pomysl o zmianie plci?powaznie mowie

a tak w ogóle, to wy dziewczyny powinnyście się wreszcie pogodzić z tym, że wyzwolone kobiety mają powodzenie głównie wśród... wyzwolonych kobiet. i już :D

Gość she24
chyba wiem o co Ci chodzi. Miałam kiedyś taką koleżankę,lubiłam ją, ale czasami byla tak obrzydliwie mila i wszyscy za nia latali,ze szlo sie zrzygac. To takie sztuczne sie wydawalo,ale ona juz taka byla