Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewiii

Podkład

Polecane posty

Gość ewiii

szukam podkładu który będzie wyglądał naturalnie na skórze i nie będzie tworzył maski . Cena do 150 zł ale łatwo dostępny żeby był i żebym nie musiała go kupować przez internet:)

Gość ewiii
doradźcie proszę

Gość ekgvo
pharmaceris

Gość ewiii
ale jest wiele rodzajów pharmaceris

Gość ewiii
ale jaki precyzyjnie ???

Gość dtrt5467
revlon colorstay +świetne krycie bez efektu ciężkości

Gość No to może ja napiszę
Mogę Ci śmiało polecić( polecałam już nie raz, i każda z moich kupmel jest zadowolona) Revlon colorstay. Genialny, delikatny lecz kryjący, naturalny, spory wybór kolorów i dobra cena, szczególnie w Rossmannie i na allegro. Jego jedyny minus to delikatnie dziwny zapach, ale tylko w pierwszych sekundach. potem się ulatnia. Podklad ten nie zmienia koloru, nie utlenia się do ciemniejszego i jest bardzo trwały. No, napisałam elaborat, ale naprawdę warto spróbować.

Gość Anglistka33**
swietny jest l'oreal true match. Polecam.

Gość ewiii
revlon colorstay używałam ale po nim mi wyskakiwały pryszcze

może masz problemy z cerą ? Bo nie znam nikogo, kto miałby taki problem:(

A, nie zauważyłam że nie chcesz w necie. MAP tylko na necie można albo na targach, bo to profesjonalny do charakteryzacji też. Tak to faktycznie Revlon Colorstay. Najlepiej idź do drogerii, dobierz odcień, a potem zamów w necie ten sam ;) Wyjdzie pół taniej.

Gość ewiii
leczę się u dermatologa (trądzik) ale teraz jest super cera i dla tego chce jakiś lekki podkład żeby wyrównać koloryt skóry

Dziewczyno, niech Ci wypisze receptę na Dianę albo Sindi, po 3 m-ca, jeśli nie masz jakiejś dziwnej i skomplikowanej sytuacji hormonalnej, będziesz miała cerę jak niemowlak :)

Gość ewiii
to nie jest takie proste jaki piszesz ,dawniej stosowałam diane i pomogła ale w małym stopniu . Wie nie chce używa ciężkich podkładów żeby nie zniszczy tego jaką mam teraz cere

Gość marzycielkaaaaaaa
ja lubię podkład korres z dziką różą, można zmówić przez internet na ich stronie, przesyłka droga, ale i tak taniej jak w sephorze :P clarins everlasting czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie, ale też mi pasował, ma większe krycie, korres jest bardziej delikatny:)

Gość kasendrea
A może adapt color Max Factor

Gość a ja moge Ci polecic
podkład z La Roche Posay - Toleriane Teint tez lecze pozostalosci po tradziku i podklad ten nie tworzy maski i idealnie dobrany kolor stapia sie z cera:)

Gość ewiii
dzięki za wszystkie rady:))

loreal matt mouse czy jakoś tak. 70 dych u mnie kosztuje ale jest świetny

Gość Hania :***:***
Clinique-Even Better!!!!!! Clinique-Even Better!!!!!! Clinique-Even Better!!!!!! Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!Clinique-Even Better!!!!!!

jak dla mnie do tej pory najlepszy to max factor lasting performance z racji ze mam jasna cere kupuje odcien 100 fair bardzo ladnie wtapia sie w skore i wyorownuje koloryt jest mega trwaly co prawda krycia nei ma mega mocnego ale dla mnie jest rewelacyjny bo tez wlasnie chcialam taki co wyrownuje koloryt :)