Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I.C>

innni ciągle komentują wygląd mojej dziewczyny i śmieją się z niej:/

Polecane posty

Gość I.C>

no cóż. Historia dość skomplikowana i nieprawdopodobna. Poznaliśmy się przez internety, kiedyś nudziłem się w pracy i wszedłem na czat. Miałem wtedy dziewczynę ale zaczęliśmy codziennie pisać, pisac i pisać. Połączyła nas niezwykła więź psychiczna, po prostu chciałem z nią być i nic nie mog lo mnie powstrzymać, mieszkamy 500km od siebie więc jak ją zapraszam to na dłużej. Moi znajmi ciągle komentują jej wygląd "jaka gruba, jaka brzydka, tą agatę miałeś taką fajną co ty zrobiłeś, spójrz na siebie i na nią masakra..." Bez przesady:o naprawdę świetnie się dogadujemy. nie mam o sobie żadnego wysokiego miemania ale podobno jestem nie najgorszy, chociaż to dla mnie nie ma żadnego znaczenia, dla mnie moja dziewczyna jesat najpiękniejsza,dżo dla mnie zrobiła i jest moim zajebistym psychologiem:) chcę z nią być a oni mnie wkurzają, wczoraj mój kumpel tak jej dociął, że się to skończyło bitką:/ zapytał który to miesiąc. Nie mogę ruszać ręką, on ma cały siny pysk. wiem, że jest jej przykro jak mogę ją uchronić przed takim traktowaniem. Postanowiłem więcej nie spotykać się z nią i z nimi równocześnie ale wiem jak na nią patrzą i wogogóle kilka razy zdarzyło się, że nawet nieznajome osoby komentowały jej wygląd coś np "patrz jaki to niesprawiedliwe, przecież ona jest paszczurem":o Przykro mi jest że tak o niej mówią:(

Gość no sorry moim zdaniem
to jest niesprawiedliwe i nie mogę patrzeć na to :(

Gość no sorry moim zdaniem
jak fajna dupcia idzie z paszczurem :o

Gość sassssssssssssss
hmmmm to unikaj takich kolegów, którzy mówią jej wprost ze jest brzydka a jak tez kolega ma dziewycze to przy nim jej cos powiedz "taka jestes ładna, ael ubrac sie nie umiesz." albo "po co sie twoja dziewczyna maluje, skoro nie potrafi?" powiedz, ze tobie ona sie bardzo podoba. nie zostawiaj dziewczyny którą kochasz, bo koledzy bzdury gadają!

Gość I.C>
nawet o tym nie pomyślałem...

Gość I.C>
a jak tez kolega ma dziewycze to przy nim jej cos powiedz "taka jestes ładna, ael ubrac sie nie umiesz." albo "po co sie twoja dziewczyna maluje, skoro nie potrafi?" dobre :D

Gość sexi lala
wiesz współczuje ci i jej tym bardziej ;) ale fajnie że ją doceniasz ;D jeśli ci sie podoba utwierdzaj ją w tym :P nikt nie jest idealny ;p z drugiej strony dzielny z ciebie rycerz ;d bić sie z kimś a tym bardziej z kolegą w obronie dziewczyny ;D hmm ,,,, to na pewno xxI wiek??:O

ić sie z kimś a tym bardziej z kolegą w obronie dziewczyny ;D to już raczej nie jest mój kolega :o

Gość ba,a;s
niedobrze, ze koledzy sa niekulturalni. ale tez niedobrze, abys bezkrytycznie wielbil swoja dziewczyne, zwlaszcza jesli ma problem z nadwaga, ktora jest tak szkodliwa dla zdrowia. wiec jakos ja zachec do ruchu, cwiczen. ale deliktanie.

Gość chciałąbym
mieć takiego faceta jak ty

Co tu jest niesprawiedliwego i czego tu współczuć? Znalazłeś osobę z którą jest Ci super, to świetnie :) A Twoi znajomi pokazują jakimi są ludźmi, co się dla nich tak naprawdę liczy.

Gość lili00321
nie docinaj dziewczynom kolegów, skoro wiesz że Twojej jej przykro przez takie docinki to nie funduj tamtym tego samego :) nie warto się zniżać do takiego poziomu, powiedz im wprost że nie muszą jej lubić ale z uwagi na Twoją i ich znajomość powinni okazać Ci szacunek traktując normalnie Twoją dziewczynę....prawda jest taka że uroda przemija a pusta bania się nie zmieni :P a jak do nich nie dociera to ich olej co to za kumple...niech sobie myślą co chcą ale SZACUNEK i KULTURA są najważniejsze

Gość er34jkhjhj
z ładnej miski sie nie najesz ,a uroda przemija mój drogi

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
pokaż fotę :D

Gość a ty też niezłe ziółko
zostawić dziewczynę dla jakiejś laski Z neta?

no tak i nie żałuję. Poprzednia dziewczyna była bardzo ładna ale jakoś nie mogłem jej powiedzieć wszystkiego sam nie wiem dlaczego

to musi być niezły paszczur skoro aż tak nie skometuję tego...

Gość lerek smerek
a ja popieram dociecie dziewczynom kolegów jak kochasz tą dziewczynę to poszukajcie nowych wspólnych znajomych, bo widac Twoi koledzy to jakas pomyłka i powiedz im prosto w twarz, ze są debilami uroda to, nie wszystko, rozejrzyjcie sie na ulice, jak wyglądają ludzie, prawdziwi z krwi i kosci, jedni chudsi, drudzy grubsi, jedni wysocy, drudzy niscy, jedni mają szerokie biodra inni mają odstający brzuszek nie ma co zyc w swiecie photoshopa nie ma co leciec na wygląd i męczyc sie całe zycie powodzenia autorze:)

Gość lerek smerek
a ja popieram dociecie dziewczynom kolegów jak kochasz tą dziewczynę to poszukajcie nowych wspólnych znajomych, bo widac Twoi koledzy to jakas pomyłka i powiedz im prosto w twarz, ze są debilami uroda to, nie wszystko, rozejrzyjcie sie na ulice, jak wyglądają ludzie, prawdziwi z krwi i kosci, jedni chudsi, drudzy grubsi, jedni wysocy, drudzy niscy, jedni mają szerokie biodra inni mają odstający brzuszek nie ma co zyc w swiecie photoshopa nie ma co leciec na wygląd i męczyc sie całe zycie powodzenia autorze:)

o tak mądre słowa :D ale po co jej zdjęcia tutaj... przecież ja nie chcę żeby ktoś ją oceniał. ona jest genialną osobą i u siebie ma mnóstwo znajomych a w mich stronach jacyś nieogarnięci ludzie :o

Gość moze tak lub moze nie
mysle ze to prowo,ale jesli to prawda,to ja się nie dziwię twoim znajomym ze tak się zachowują .Po pierwsze zerwałeś z dziewczyną dla innej,po drugie będąc w związku poswięcałeś czas obcej osobie zamiast swojej realnej dziewczynie,po 3 jest gruba i brzydka i daleko mieszka:) i ostatnia uwaga jesteś głupim gnojkiem

Gość dddddddddddduuu
oj mocne słowa. autor jest wporządku, widać że swoją dzieczynę bardzo kocha

Gość moze tak lub moze nie
w porządku,bo zlał tamtą? ciekawe kiedy ta mu się znudzi

Gość dddddddddddduuu
powiedział, że się no dogadywał z tamtą...

Gość maszakasza
Błagam powiedz do słuchu tym swoim płytkim żenującym znajomym, że są beznadziejni. Gratuluję tej dziewczynie takiego chłopaka jak Ty, zyczę Wam szczęścia i niech tamtych piorun strzeli z zazdrości, że Was łączy prawdziwa więź, coś o czym oni moga tylko poczytać. :D

Gość ale bym chciała was zobaczyć
:P naprawdę :D

Gość ale bym chciała was zobaczyć
a opisz jej wygląd :)