Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I.C>

innni ciągle komentują wygląd mojej dziewczyny i śmieją się z niej:/

Polecane posty

Gość co wy macie takie
parcie na ten jej weygląd :P

Gość ghrrrhhrr
albo prowo albo zadajesz się z jakimś marginesem społecznym :O

bo to jest dziwne, mnei też czasami zastanawia co ujęło facta w brzydkiej dziewczynie i jak ona moze go pociągać... ale nie komentuję tego to jest chamskie jak oni się zachowują, ale sama się zastanawiam nad tym co oni...

Gość ghrrrhhrr
to jest chamskie jak oni się zachowują, ale sama się zastanawiam nad tym co oni... Może zastanawiać, ale nie chce mi się wierzyć, że ludzie tak jawnie i chamsko to okazują, jeszcze nigdy się nie spotkałam z takimi sytuacjami tzn ani ja ani nikt z mojego otoczenia w chamski sposób nie określał czyjegoś wyglądu.

Gość Justyna naturalna blondyna
Ja bym na jej miejscu strzeliła jednemu z drugim w pysk. DObrze, że stajesz w jej obronie. Fajnych masz kolegów :O

Gość moze tak lub moze nie
bo to jest dziwne, mnei też czasami zastanawia co ujęło facta w brzydkiej dziewczynie i jak ona moze go pociągać... ale nie komentuję tego ale co cię dziwi?przecież napisał ze to jego prywatna psycholożka,siedział całymi dniami na gg ,marudził,ona go słuchała i pewnie dowartościowała. A co do ludyi,jesli jest bryzdka i gruba to do chamskich komentarzy jest przyzwyczajona

Gość ładna lejdi
Póki nie znajdzie pięknej panny która wysłuch*je jego problemów będzie z brzydką panną ktora wysluch*je jego problemów. A jak siezjaiw ładna panna która go wysłucha to ta brzydką panne rzuci. Teraz gra takiego niby szlachetnego.

Gość dfsgfsdgfsdg
Koleś nie przejmuj sie ludzmi, a jak masz wspaniala dziewczyne, to zyj i ciesz sie, dla niej liczysz sie ty, a wyglad przemija, a milosc zostaje i jest wieczna :classic_cool: Kocha sie nie za wyglad ;-)

Gość sasssssssssssssssssssss
ja nie popieram tego, że zdradziłeś dziewczynę z tą obecną. Bo nie chciałabym aby m.chłopak tak sie zachował. No ale może ta ładna też chciała z nim zerwać? W tym wątku jednak mowa o czymś innym. Nie musisz mówić tego do dziewczyny kumpla, wystarczy, że powiesz, to kumplowi! Albo jak spyta "który to miesiąc", powiedz np"piąty". Traktuj teksty ich, jakby były to żarty. A najlepiej olej ich, to rozumiem, że Tobie by bzdury gadali, ale skoro mówią to też jej, to wiidać, że kultury w ogóle nie mają!!!! Ile Wy macie w ogóle lat?

Gość Głupota nie am granic
Na temat Twoich ,,kolegów'' mam jedno zdanie:po.ebane ścierwo i śmiecie.Nie moge zrozumieć,czemu się z nimi zadajesz?Naprawdę nie masz godności zeby dać się poniewierać i swoją dziewczynę przez takie zero?Oni powinni się do przedszkola zapisać i nadrobić braki.A poziom tutaj wypowiadających się niektórych ludzi też jest żenujący:,,a opisz jej wygląd''.Może wy swój opiszcie?Też chcę się pośmiać