Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzznazwy

Noż kuźwa,wkurzyłam się..

Polecane posty

Gość bezzzznazwy

Wrócił z piwnicy, szlifuje tam deski, wszędzie pełno brudu, pyłu i kurzu. Opłukał ręce w zimnej wodzie i wytarł w czysty ręcznik. Ja na to "takie mycie nic Ci nie dało, zarazków nie zmyłeś ochlapując dłonie wodą". Jego odpowiedź "Zaraz wracam do piwnicy". Okej,myślę. Ale za chwilę polazł i wsadził te ręce w wannę pełną wody, w której zaraz mam się kąpać. Nie myślcie, że jestem jakaś zeschizowana, ale bardzo dbam o to aby było higienicznie, gdyż jestem w ciąży.. A on mi brudne dłonie do wanny pcha i zdziwiony jeszcze..

Gość bezzzznazwy
Wiem, wiem, ale ja tak patrzę aby dłonie dokładnie myć, warzywa, owoce, a on z piwnicy przyłazi, chlapie się wodą, wyciera i lezie mi do wanny :P

No rozumiem Cię, ale obawiam się,że ani on Ciebie, ani Ty jego nie przekonasz. Możesz jedynie wymóc na nim, aby fest po sobie posprzątał...albo mu następnym razem pochowasz wszystkie ręczniki ;)

Gość bezzzznazwy
Serio? A spodziewałam się komentarzy typu - jesteś nienormalna ;)

Gość Błagam Cię
O Jezu, to straszne ! Mam nadzieję, że wypuściłaś całą wodę z wanny. A swoją drogą, to nie wiem czy wiesz, ale przesiadywanie w wannie w ciąży nie jest wskazane :o Prowo ?

Gość kolka123456
musze sie zapytac: skoro oplukal rece woda i wytarl w czysty recznik to czego szukal w wannie?

Gość bezzzznazwy
Nie jest wskazane, jeśli trwa powyżej 15 st celcjusza i w podwyższonej temperaturze. Ja kąpię się w takiej jak temperatura ciała.

Gość bezzzznazwy
A żebym ja to wiedziała, polazł do łazienki, wsadził ręce w wannę i powiedział, że woda ciepła.

Gość Błagam Cię
Czyli twoja temperatura ciała nie przekracza 15 stopni :D ?

Gość bezzzznazwy
Jesli trwa powyżej 15 minut*

Gość bezzzznazwy
heh, jesli trwa powyżej 15 minut i odbywa się w podwyższonej temperaturze. ja nie kąpię się długo, w temperaturze max 37 stopni :)

Gość kolka123456
hmmm intrygujacego masz faceta. ja bym sie na twoim miejscu tak nie wkurzala, ostatecznie nic sie nie stalo, chyba ze masz ciazowe humory to wiem z autopsji ze to sa rzeczy nie do ogarniecia :)