Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka9119

zazdrosc o byle kogo...

Polecane posty

Gość stokrotka9119

Spotkaliśmy sie wczoraj...nagle wypalilam ze mam wziecie - wszystko w zartach, spytal - jak to? To podśmiewując sie odpowiedziałam, że na FB jakis komplementy mi prawil. Wkurzyl sie, chcial zebym mu rozmowe pokazala, w koncu stwierdzil ze nasz zwiazek nie ma sensu bo szukam rozrywek w rozmowach z innymi. Ostatecznie zostal. Ale zastanawiam sie nad nim...ma 23 lata, ja 21 i zachowuje sie jak dziecko.

Wiesz co mój mąż też był i jest do tej pory zazdrośnikiem. Jak ktoś ma to we krwi to raczej nie zmienisz tego... On twierdzi że jestem bardzo atrakcyjna co mi pochlebia choć wcale się superlaską nie czuję :P znamy się 10 lat 3 lata po slubie a on nadal zazdrosny... Ogólnie to nauczyłam się z tym żyć ale nie skłamie mówiąc że zastanawiam się czy jak go zdradzę to czy będę miała wyrzuty? I chyba przez ta jego zazdrość ostatnio zaczyna mi się ktoś podobać... Wiesz co jak nie jest za póżno to może jednak lepiej zrezygnować - ale dałaś mi do myślenia :D

Gość stokrotka9119
To nie pierwsza jego akcja, wczesniej juz bylo kilka sytuacji, nawet z kolega kontakt zerwalam bo byl zazdrosny...ale szkoda mi tego, bo jestesmy 2,5 roku ponad ze soba...ale mam tak samo tak ty...wczoraj mu powiedzialam, ze ta jego zazdrosc nad od siebie oddala a nie zbliza..

Oczywiście. Zazdrość jest wskazana ale w umiarze - wtedy wiemy że facetowi zależy!

Gość stokrotka9119
No właśnie a to sie chore robi...rozumiem oczywiste podstawy, ze ktos sie kolo mnie kreci, ale nie FB, wirtualnie...to juz bym musiala z nikim nie rozmawiac...a te jego fochy i zlosc wysysają ze mnie wszelaką nadzieję na to, ze sie zmieni :( Przykro mi, tak mu mówiłąm a on na to, ze sie nie zmieni.

Gość Ból głowy-ay
Dziewczyny, nie przesadzacie?

Gość Justyna naturalna blondyna
Utwierdzaj go w przekonaniu, że tylko on się dla Ciebie liczy i nikt innny Cię nie interesuje. Chwaląc mu się, że masz powodzenie strzelasz sama sobie bramkę.

Gość stokrotka9119
No właśnie z czym przesadzamy? Utwierdzam, to byl jednorazowy wybryk tekstowy i juz go nie powtorze..

Gość Ból głowy-ay
Z tym, że tacy są zazdrośni. Może wyolbrzymiacie problem, bo nie macie co robić?

Gość stokrotka9119
A czy nie uwazasz ze to troche paranoja, ze chlopak przyjezdza do mnie w super nastroju a gdy tylko slyszy ze ktos na FB do mnie napisal to sie zlosci jak male dziecko, ubral sie i chcial wychodzic, mowiac ze to nie ma sensu....z takiej glupoty 23-letni facet? to nie jest przesada?

Gość Ból głowy-ay
Jak dajesz mu powody to każdy normalny tak zareaguje. Czego szukasz na fs ? a gdy tylko slyszy ze ktos na FB do mnie napisal to sie zlosci jak male dziecko od kogo słyszy ? Myślę, że prowokujesz sytuacje.

Z drugiej strony nie wiadomo, co będzie dalej. Czy nie zechce np. mieć dostępu do jej smsów, maili... Bez przesady, trochę swobody trzeba mieć i przestrzeni

Gość Ból głowy-ay
Justyna śledzisz mnie? :) Ten topik jest niedoświadczony.

Pewnie, że śledzę :classic_cool: