Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczywiście prawiczek

Znajomość bez konsekwencji

Polecane posty

Cześć, ostatnio przełamałem swoją nieśmiałość i zagadałem do kilku dziewczyn, powtórzyłem to 2-3 razy po czym zaproponowałem spotkanie. Do spotkania nie dojdzie (przynajmniej na razie). Nie odebrałem tego jako spław, myślę że ta kwestia jest otwarta (przynajmniej w jednym przypadku). Wiem że w odwodzie mam jeszcze jedno zapytanie o to samo. Za jakiś czas się zapytam ponownie ale w międzyczasie nie planuje podchodzić ani rozmawiać z nimi (chyba że się na nie natknę). Po prostu nie mam pomysłu o czym z nimi gadać, nie jestem dobry w te klocki, nie będę specjalnie tam przyłaził a one na pewno do mnie nie przyjdą. Powiedzcie mi czy to kolejna 'znajomość' z której nic się nie wykluje, mam te dziewczyny spisać na straty?

Mam nadzieje że nikt nikogo nie spławi.

Wiesz co ja mam 27 lat - zagadują mnie moi rówieśnicy i jest ok, nie oczekuję od nich niczego - jestem za to zainteresowana starszym mężczyzną i mam w planach poflirtować z nim trochę wiem czego chcę i do tego będę dąży :) Ja troszkę nie rozumiem twojej wypowiedzi. Chciałbyś się z którąś z nich przespać ale nie chcesz z nimi prowadzić pogawędki bo się wstydzisz lub nie znasz na tym? Tak się nie da kochaniutki :D oj co ja bym dała by mój sam się domyślił co mi chodzi po głowie :P