Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katerina23

Cholera spać nie mogę :(

Polecane posty

Gość sebal
realista to czlowiek zyjacy z dnia na dzien ale dobrze juz raz jeszcze dobrej nocki paaaaaaa

Gosiaczek - słuchaj mnie też zdradzono, wiem co to znaczy...Ale trzeba się podnieść, do przodu, nie tracić rozpędu, walczyć :)

Gosia Chcesz porozmawiać bardziej prywatnie? Sebal Słodkich snów z kolorami :p Koleżka Oby nie zaintensywnie :p

Gość sebal
gosia wszytko byduje sie z malychczastek jak iskierek co w gromadzie daja ognisko i ciepelko

Gość sebal
wystarczy pare iskierek by znowy zaplonelo ciepelko

Gość sebal
nie zepsulas kazdy ma swoje stany chwile slaboci i czasem rozmowa daje nowy inny obraz problemu

Gosia bo cię trzepnę dziewczyno dobrze że weszłaś . Wyrzuć z siebie co Cię gnębi będzie dobrze zobaczysz dla każdego w końcu przychodzi lepszy dzień.

Gość sebal
z doswwiadczenia wiem ze kobiety nie potrzebuja istruktarzy ale poprostu rozmowu czasem przytulenia same daja sobie rade choc w to nie wierza

Gość sebal
nie starm na sile dawac rad ale naswietlam problem innym swiatlem by osoba poczula sie silniejsza i sama znalzla rade lekarstwo na swoje problemy

Sebal Bo my już takie jesteśmy że jak trzeba to sobie same radzimy , ale fakt czasem trzeba tego męskiego ramienia by się na nim wesprzeć i nabrać rozpędu . Zresztą jakoś określenie że kobiety są kruche, nijak ma się do rzeczywistoście, kruchość to tylko pozory.

Gość sebal
kobita lepiej odnajdzie sie z kobieta nie przwszkadzam mjuz wam ps itak za dlugo sie dze przy kompie [pa

Widzisz wszystko zależy od jakości zdjęcia, to z tel tak że cudów nie było :p A tamte są z pazurem w odpowiednim momęcie zrobione :p

Właśnie oglądam je w całości i porównuje :p Może to zależy też kto zdjęcia robił ?